Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#122337) orkati


orkati
tag

Sziasztok!
Azt javasolták, ide is írjam meg, hátha nagyobb eséllyel kapok választ, mint az Acer topicban :)
Van egy Acer Aspire 5-öm. [link] Win10 Home van rajta.
A problémám, hogy nem ismeri fel sem a pendrive-ot sem a külső vinyót. Egeret és az Androidos Xiaomi telefont szépen kezeli, utóbbiról lehet másolni bármit.
Már a Win 10 telepítésnél is volt nem kevés gondom ezzel, össze-vissza formáztam a pendriveokat és állítgattam a biosban mindent, aminek köze lehetett hozzá, és valahogy sikerült feltenni az oprendszert, de a probléma azóta is megvan.
Itt betettem egy Kingstone pendrive-ot:

Illesztőprogram problémát ír ki alapból, de ezt kapom, ha frissítek:

Ha van valakinek bármi ötlete, hogy mihez kezdjek vele, akkor legyen kedves és ossza meg velem! Ha nem sikerül megoldani otthon, akkor elküdöm javításra, mert gari van rá, csak ezt szerettem volna elkerülni.

(#122338) King Unique válasza kisapa (#122334) üzenetére


King Unique
titán

Lásd egy hasonló kérdésre adott válaszban leírtakat. Illetve ha esetedben ez ekkora kérdés, hogy frissít-e 2004-re, vagy sem, akkor inkább várják vele. :))

(#122339) King Unique válasza orkati (#122337) üzenetére


King Unique
titán

Lásd egy másik válaszban leírtakat, azokat kellene első körben ellenőrizni, kipróbálni. Ahol ha Microsoft-fiókkal használod a Windows 10-et és elmaradt a személyazonosság megerősítése, esetleg fontos frissítések hiányoznak/függőben van a telepítésük, vagy pláne Avast és társai 3rd party antivírus szoftver van telepítve nálad is, akkor annyira nem meglepő a tapasztalt jelenség...
A "nem ismeri fel" meg amúgy akkor jelenthető ki, ha semmilyen szinten, sem az eszközkezelőben, sem a lemezkezelőben nem jelenik meg az eszköz, ellenkező esetben viszont helytelen. Illetve ha az eszközkezelőben megjelenik sárga felkiáltójellel, akkor kapásból adja magát, hogy mi a hibakód, ahol a linkelt leírásban részletezve vannak a megoldások az adott hibakódokra vonatkozóan.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.