Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12157) B4ndiBuild3r


B4ndiBuild3r
tag

Szia!

Előzmény:
1 hónappal ezelőtt összeállítottam az új konfigurációmat, amibe egy WD Caviar Black 1TB HDD került.
Telepítés előtt megformáztam, létrehozott egy 3-400MB-os állományt a Windowsnak, meg egy ~950GB ténylegeset a telepítendő állománynak. Felkerült rá a Windows. Rá egy-két nappal szerencsésen hozzájutottam egy Corsair SSD-hez, így a gyorsaság végett újratelepítettem ismét, viszont mivel az SSD újként került bele, nem azt jelölte a 0. partíciónak hanem még mindig a merevlemezt, így mikor megformáztam mind a kettőt még mindig a HDD-ből vette el azt a 300MB-ot. A 8.1 az SSD-re került.

Ma kijött a Windows 10. Mivel volt időm és ez véglegesre szántam leformáztam az SSD-t, az adatokat előtte a HDD-re mentettem és töröltem a 8.1 telepítése előtt a HDD-ből létrehozott 300MB-os rendszer számára fenntartott helyet is és feltelepítettem. Minden tökéletesen működik, viszont a HDD-t nem látja, a BIOS-ban látom, Windows telepítő látja, hogy nem üres, és itt a Windows-ban is látom:

Hogyan tudnám láthatóvá tenni a partíciót, vagy valahogy lementeni a fontosabb dolgokat? Nem voltak rajta halálosan fontos dolgok, de nem szeretném letölteni újra az x száz kedvelt dalokat, programjaimat újra.

[ Szerkesztve ]

„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.