Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107050) liszi70 válasza Dilikutya (#107043) üzenetére


liszi70
nagyúr

"mi a fenét csináltok a gépetekkel?........sok programot felteszek, különböző kép-, videó-, hangszerkesztők, letöltők, mert mindig van valamire az előzőek nem megfelelőek és kell még egy, mégsem pusztul semmi"

Írtam én, hogy nekem "pusztul" valami? :) Azt írtam, akkor is szoktam újratelepíteni, amikor semmi hiba a rendszerben. Kéretik el is olvasni, amire válaszolunk! :D
Én egyébként elég szerencsés vagyok a windows-sal, nekem még semmilyen nagyobb hiba nem jelent meg hosszú évek alatt. Nem volt rendszer-összeomlásom, driver-problémám, stb., amit itt naponta olvasok. XP és 7 alatt utáltam a driver-telepítéseket, 10 alatt ez is megoldódott, az általam eddig feltelepített gépeken tökéletesen működött az automatikus driver-telepítés, semmi dolgom nem volt vele. Néhány kis ügyetlen, logikátlan vagy bosszantó dolgot leszámítva, nincs különösebb bajom a winnel. Igaz, igyekeztem minimalizálni és racionalizálni a futtatott programokat, amit csak lehet a win belső összetevőivel oldok meg, nincs külső vírusírtóm, most már nem tisztítok semmit külső programokkal, tehát magam is tettem azért, hogy ez így legyen, de tudom, ehhez SZERENCSE is kell, sokaknak van a saját hardver és szoftverkörnyezetükben igencsak komoly gondja!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.