Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101018) King Unique válasza daniel909 (#101008) üzenetére


King Unique
titán

Volt arról szó ebben a topikban (is) már számos alkalommal, hogy amikor elérhetővé válik egy-egy új funkciófrissítés, akkor általában nem minden eszközre (gépre) tolják ki egyszerre, hanem hullámokban válik elérhetővé. Azaz van aki azonnal, mások lehet csak hetek / hónapok múlva kapják meg. Valamint, ha a 1903-as verziónál ezek közül érint valamelyik, akkor addig blokkolva lesz a telepítése azon a gépen, amíg a probléma el nem hárul. Az pedig teljesen logikus, hogy addig nem erőltetik és inkább biztosra mennek. Továbbá, ha legalább Pro kiadást használsz és a gépházban késleltetett (nem célzott) frissítési csatorna és / vagy a funkciófrissítések halasztása (max. 365 nap) van beállítva, akkor értelemszerűen annyival később fogja felajánlani a Windows Update az új funkciófrissítést.

Viszont ugyanakkor arról is volt szó ugyancsak számos alkalommal, hogy manuálisan lehet akármikor frissíteni egyéb módon pl. a Microsoft weboldaláról a képen szemléltetett frissítési segédet, vagy az MCT-t letöltve, majd futtatva. Valamint ha van már egy 1903-as ISO letöltve, akkor azt a fájlkezelőben felcsatolva (megnyitva), majd a gyökerében a setup.exe fájlt futtatva. Az utóbbi egyébként a leggyorsabb, mert annál az ISO letöltésével már nem kell külön foglalkozni.

Egyébként érdekes, hogy korábban még általában inkább azon ment a problémázás sokaknál, hogy minek frissített az új verzióra, ő ezt nem akarta stb. Most meg amikor az alap késleltetési lehetőségek mellett már a Windows Update is jóval visszafogottabban teríti, akkor meg az a baj, hogy miért nem frissít az új verzióra egyből... :DD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.