Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1007) Kékes525 válasza MoP_FX 57 (#1001) üzenetére


Kékes525
félisten

Hajlok arra, hogy igazat adjak neked. Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy több idő telt el a 7 és 10, mint a 8 és 10 között ami azért fontos, mert sokkal több technikai újdonság kerülhet bele mint a 8-asba és ez a 10-es felé dönti a mérleget. Különösen akkor, ha egy kis(!) ráfordítással előhívható lesz a kvázi 7-es felület is. Másrészt a Microsoft, mint írtad második hibát nem követhet el egymás után, ez a Microsoft felől is kényszer a jobb UI előállítása érdekében, de az egyes technikai támogatások csak a Windows 8.1 és 10-ben való megjelentetésével erre ösztökélheti a vásárlót.

(#1002) karak_22: Ha meglátják a csempéket a reklámokban ez elég lehet az ellenérzés kiváltásához. Azonban ha ez mellett ügyesen feltüntetik, hogy nem kötelező azokat használni, akkor az már egy plusz pont az esetleg idekenekedő vevő szemében.

Amúgy az Aerot személy szerint nem hiányolom, nálam ki is van kapcsolva, mert a kizárólagos világos színei és a fölösleges erőforrás terhelése és úgy egybe nem tetszett. Én a Start Menu 7-et használom, ez egy régebbi verziója a Start Menu X-nek, ami a 8-as sorozatokra is jó. A 8-ason a Classic Shell-t használja a feleségem.

(#1004) gyurkikrisz: + a földalatti, ezért kerestem rá többféleképpen. "metro ui", "modern ui" Így már pontosabb a találatok száma. Arányaiban, ha idézőjelekkel keresel (csak a kifejezést keresi) nem sokkal nagyobb a Modern UI. Azért több, mert akik internet tartalmát készítik, vagy hozzászólnak valamihez számítástechnikai tudásban jobbak az átlagnál. Vagyis a lényegen ez sem változtat.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.