Hirdetés

2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9912) Sub-ZeRo válasza dudasj (#9911) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

És ha windowsal másolsz mért fogná meg a gépet? Tudod mit, válaszolok rá. Nem azért fogja, mert a windows félével másolsz, hanem azért mert arról a partícióról másol, vagy arra másol, ahol a windows van. Na akkor nem tudod használni a rendszert. Nekem külön 200-as vinyón van és azóta még egyszer sem állt meg a gép másolás közben, pedig nem kis fájlokat másolok. Csak sokan úgy vannak vele, hogy 500/ 1024 gigás vinyóból vágnak le egy 100-at a windowsnak, a többi meg megy még 2 felé és akkor megáll a windows is, mert a fejek nem az adott 100 gigán maradnak, hanem a 2 külön partícióra "pozícionál" így a fejnek ide-oda mozognia kell, ha rendszert mellette használod. Azért áll meg a géped. Mondom, nekem még külön vinyóval egyszer nem állt meg a win.

Szerintem nem szar a gépem, ha tudok másolni windows megállás nélkül. :C
Ja és hülyeséget meg ne mondj, hogy a windows féle másolás fogja a gépet. :C
Csak tudni kell használni. ;]

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.