Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9343) Geryson


Geryson
addikt

Mesterek!

Tegnap délután kiírt egyszer csak valamit a gépem az óra mellett egy buborékban, hogy sérült fájl és egy Outlook könyvtárra hivatkozott. Aztán este még egyszer és ennyi is volt, játszottam, zenéltem tovább.

Ma reggelre nem indult a Win7. Gyorsan el is kezdte önmagát javítani, mire elértük azt, hogy simán indul, betölt (nem zenél mondjuk) és bejön az asztal. Azaz csak az a rész, ami az asztal lenne, mert tök fekete. Sőt, se start menü, semmi. Csak a feladatkezelőt tudom felhozni, ott szépen mennek a feladatok, a görbék. Hibát a hibakereső (DVD-ről) nem észlel. Ami mondjuk furcsa, hogy olyankor azt írja ki, hogy az F: meghajtót ellenőrzi, mert ott van a Win7. Namármost nincs is F: meghajtóm. :))

Behalt volna az SSD-m megint? Sajnos egyszer már csinált ilyen a Kingston drága, azóta nincs is rajta semmi, csak a rendszer.

Ötlet?

Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.