Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9331) Nwis86


Nwis86
aktív tag

Üdv!

kb 1 hete váltottam le a jó öreg és imádott XP-t, 64bites Win7 Ultimate-re! Már korábban is kipróbáltam 2x de 1-2 nap alatt ment is vissza az XP, mert agyon idegesített a sok hülyeségével... De most már tényleg ideje volt váltanom, de sajnos 1 hét alatt már megint 1 csomó számomra érthetetlen dologgal sújt ez a win7

A következő problémákra kellene segítség!

Én vagyok az egyetlen felhasználó azaz a rendszergazda!
Mégis rengeteg esetbe rendszergazda jogokat kér! Pl nem tudok ezt azt törölni, nem tudok írásvédettséget átállítani, stb műveletek! Nem rendszer fájlokról van szó hanem pl simán 1 szöveges dokumentum amit korábban én írtam XP alatt, vagy 1 olyan mappa képekkel amit én hoztam létre évekkel korábban még xp alatt!

Aztán ami nagy gond, mivel munkámhoz is kéne, hogy ha nyomok 1 jobb egérgombot az "új" menüpontnál nincs semmi, vagy a legtöbb esetben csak mappát tudok létrehozni de semmi mást nem ajánl fel, nincs word dokumentum, txt, stb stb Pedig ezt rengetegszer használom azaz használnám, most jelenleg az asztalon kell létrehoznom mindig új dolgokat aztán bemásolnom oda ahová szeretném, mert az adott mappába nem ajánlja fel a létrehozását.... ez nagyon idegesítő!

Nem tudok hálózatot létrehozni! 3gép van, mindegyik Win7-es de sehogy se tudom beállítani hogy meg tudjak osztani valamit, ez XP-n 2másodpercet vett igénybe itt pedig már napok óta szenvedek vele! Egyszerűen vagy jelszót kér, mikor semmilyen jelszó nincs beállítva sehol, vagy rendszergazda jogokat mikor én vagyok a rendszergazda, vagy pedig lássa a másik gép a megosztott dolgokat de csak a könyvtár neveket, belépni a mappákba nem tudok, másolni szintén nem!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.