Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9017) Gery15


Gery15
addikt

Srácok!
Egy olyan dologban szeretnék segítséget kérni, hogy fogadást tettem bátyámmal csupán csak egy kis szórakozás. :)) :D :D Létre hoztam neki egy rendszergazda jogosultság nélküli fiókot. :D Ő állítja, hogy a fiókjából, amit létrehoztam neki (rendszergazdai jog nélkül) áttudja állítani rendszergazdai jogosultságra.
Először próbálkozott azzal, hogy cmd be: net user "fióknevem" * és akkor ott beírni új jelszót az enyémnek (ugyebár az enyém le van védve jelszóval), igen ez működne is, ha rendszergazda jogosultságú lenne, de mivel nem így nem tud az enyémbe belépni és át állítani magának a rendszergazdai jogosultságot.
Most valami olyasmit mondott, hogy az asztalin rendszergazda jogosultságú fiókja van és valami fájlt létre tud hozni ilyen regedites cucc nem is teljesen értettem... :U De a lényeg azt mondta, hogyha ez a fájl meg van akkor ezt felteszi a laposon a fiókjába és akkor meg lesz a rendszergazdai jog. :O Kérdésem az lenne, hogy ezt még is, hogyan tudnám ki védeni?

HyperX

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.