Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7964) csabyka666


csabyka666
addikt

Üdv!

Azt szeretném tudni, hogy a Windows7-ből ki lehet ölni az aero felületet?
Egy sima, natúr Windows XP kinézetet szeretnék kapni.

Nem hekkelés érdekel (ez amúgy is csúnya dolog), hanem teljesen legális módszer/beállítás, amivel ez megvalósítható. Nem XP emulátor érdekel...

Az aero-t magamtól is ki tudom kapcsolni, a témát is át tudom állítani, szal' nem ilyesmikre gondolok.... Kezeltem Windows Server 2008-at, és úgy tűnt, hogy az gyakorlatilag Windows 7-es felület, viszont alapból át lehetett állítani úgy, hogy egy szürke XP-s kinézeten ténykedett az ember. Ezt Windows 7-ben nem találtam meg. Ha teljesen letiltottam a témát és az aero-t, akkor sem ugyanaz a hatás, mint a 2008 Server-ben.

Kézenfekvő a megoldás, hogy akkor telepítsek 2008 Servert, de felesleges, mert a laptopom egyrészt nem egy erőmű, másrészt nem is használom olyan dolgokra, amik szerver rendszert igényelnének.

Ötlet?

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.