Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7363) Sub-ZeRo válasza Egon (#7360) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Általában azért szoktak visszatérni xp-re, mert egy adott program nem megy win7-en és nem fordítva. :U

Engem nem zavar hogy átkerült oda az a gomb. Xp-ben sem használtam itt sem nagyon kell. ;] Én nem mondtam hogy ez jó. De ez van ezt kell szeretni.

(#7362) neverDell: De egy 2-4 magos laptophoz, 2-4-8 giga ramhoz minek már xp?!
Nem is használja ki, még a ramokat sem. Ezekhez az új gépekhez, mondjuk most legyen egy laptop, 100-ért már HP-t kapsz előretelepítve, igaz telb@szva programokkal de sokkal jobban megy mint egy xp. Nem beszélve róla, hogy az általában már 2 mag + 2/4 giga ram + a dedikált vga. Szóval xp-t akkor sem raknék fel ha pisztolyt nyomnának a fejemhez.
Meg könyörgöm 10 éves windows, mit akartók tőle? Elavult, van jobb nála, biztonságosabb, akkor minek még az xp-t nyomatni?

(#7361) Zlin50:Rakd fel a monitor driverét. Ugye egy 1000 éves crt-ről beszélünk most? Mert még tft-n nem láttam ilyen problémát.

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.