Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69693) King Unique válasza szaki7 (#69688) üzenetére


King Unique
titán

Itt első körben inkább az a kérdés, hogy egy ilyen új laptopra egyáltalán fel lehet-e telepíteni a legacy W7-et. :)) Azaz az UEFI BIOS-ban van-e Launch CSM opció a legacy módhoz. Ha nincsen és UEFI only, akkor jó eséllyel nem fog menni, mivel a W7-nél nem teljes az UEFI támogatása sem, lásd egy másik esetnél leírtakat ugyancsak ASUS laptopnál. Aztán a specifikáció alapján van rajta a 2 db USB 3.0 mellett 2 db USB 2.0 port is, de ha azonos hubra vannak kötve, akkor ilyen probléma lehet a natív USB 3.0 támogatás hiánya miatt, illetve lásd egy másik esetnél leírtakat.

Aztán a hardvergyártó weboldalán illesztőprogramok eleve Windows 10-hez vannak, az a támogatott, az ASUS is azt ajánlja erre a gépre, nem a Windows 7-et... Szóval ez a része megint problémás lehet és drivereket max. esetleg pl. külső forrásból, az egyes hardverkomponensek gyártóitól lehetne beszerezni, már ha van egyáltalán W7-hez.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.