Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6875) Воланд válasza aag (#6873) üzenetére


Воланд
titán

indexeles, toredezettsegmentesites (ez kulon vicces, mivel valami hajnali idopont az alapertelmezett idozites ideje), viruskereses (mse-nel vasarnap delutan ket ora az alapertelmezett idopont, amikor lefut a kereses) csak akkor fut altalaban (bug itt is elofordulhat, na meg az mse lefut akkor is ha itt ulok a gep elott), ha a felhasznalo nincs a gep elott. szvsz inkabb a lapozofajl lesz az, azt meg nem erdemes piszkalni.

"Kikapcsoláskor nem az ugrik fel hogy még pár program fut és azokat le kell állítania mielőtt le tudja állítani magát, illetve ha nincs kedved várni lehet kényszeríteni a programok leállítását.
Ezt én nemértem. Ha nem hagy időt eldönteni, akkor egyáltalán miért írja ki? Nem lehet, hogy az mégiscsak valami más? Hogyan tudnám megnézni, hogy mi az? Nyomkodom a PauseBreak gombot, de nem sikerül elkapni. Valami más tipp?"

itt sem kell megijedni, ha csak egy pillanatra jon fel az a kepernyo, akkor be tudja zarni, ha hosszabb idore, akkor lehet kenyszeriteni a leallitasat az adott programnak(oknak).

home premiumot az elso hsz-ben levo oldalrol tudsz leszedni, de az angol. itt van, hogy hogyan kell magyar nyelvet belevarazsolni.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.