Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68008) ledgeri válasza ricsi99 (#68006) üzenetére


ledgeri
nagyúr

winsows/logs/CBS Abban volt a 10-11 GB-ra növő fájl.
Említett felh.h. fiók mappában mappámban nincs Temp mappa (App data az egyetlen rejtett)
Downloads - Átirányítva máshova -már rég...

SSD. Kimaradt, hogy egy 120-as alapból, de ha onnan indulok, hogy volt ~12 szabad giga, és ezen felül 10 a partíción kívül, ez nem sugallná számotokra, hogy nem 0kb szabad hely van rajta 0-24? Honnan kéne gondolnom, hogy nyelv telepítésnél, amit egy korábbi telepítéskor már próbáltam, és akkor nem okozott semmit, most rájön a "Tölthetnék" és kb 1 óra alatt teleírja a szabad helyet egy a mostani esetig ismeretlen célú és tulajdonságú log-fájl? (Ennyit a particionálás "nem jóságáról)

Egyébként meg folyamatos restartok voltak a mai nap - még 2 ubuntu-s Pendrive boot is csak restrart-al volt leállítva (értsd nem állt le teljesen a gép).
Mikor az előbb beírtam, ment egy rendes "shut down", és induláskor indult az OS, tisztogatott 6 gigát. Vagy trollkodik, vagy kell neki -a valahogyan általa érzékelt- "full power-cycle"...

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.