Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66149) King Unique válasza V.Stryker (#66146) üzenetére


King Unique
titán

A Windows To Go hivatalosan Windows 8 és annál újabb rendszereknél támogatott. Olyan külső programokkal, mint pl. a Rufus és a WinToUSB, megoldható akár még Windows 7-nél is, de hogy annál ténylegesen mennyire fog működni, az már más dolog. A 7-esnél többek között pl. natív USB 3.0 támogatás sincsen, ahhoz is külső driver kell. Továbbá még PC-n csak-csak összehozható lenne, de egy Macen megint problémásabb lehet. Ugyan elvileg megoldható akár az utóbbinál is pl. ezen leírás 2. pontja alapján, de hogy a gyakorlatban mennyire lesz OK, az megint más dolog. Ha nem létszükséglet külső meghajtóról futtatni, akkor biztosabb megoldás lenne pl. a Boot Camp.

Az említett SD-kártya pontos típusa és sebessége nem ismert, de abból is nyilván egy megfelelően gyors kellene ahhoz, hogy normális sebességgel fusson róla a rendszer. Illetve nem árt legalább 32 GB-os, vagy annál nagyobb. Aztán az megint más dolog, hogy hosszabb távon mennyire bírná az ilyen használatot, mivel egy átlagos pendrive-nál és memóriakártyánál pl. Wear Leveling, Garbage Collection stb. sem nagyon szokott lenni, illetve a sok írást sem bírják úgy, mint egy SSD.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.