Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6589) Krystal_s válasza Sub-ZeRo (#6582) üzenetére


Krystal_s
addikt

én is ilyesmit vettem ki a leírásokból, és most kicsit megvagyok ijedve, mert, ha ez a valami nem tudja majd újra hitelesíteni vagy ellenőrizni a licencet, akkor sok helyen azt írták ,hogy érvénytelennek veszi majd a kulcsot :O ami elég durva lenne egy gyárilag telepített és regisztrált OA rendszernél.
pont egy éves a gépem és eddig 2x láttam, hogy netre akar menni az a watadminsvc.exe., és nem is akartam engedni, mert nem szeretem ,ha a háttérben a tudtom nélkül okoskodik a win. viszont mikor olvastam mi ez, akkor kiengedtem a tűzfalon...és nem vettem észre semmit, csak utána láttam a naplót. próbáltam a system32/wat mappából elindítani,de nem csinált semmit. most ilyenkor mit lehet tenni ? :U

most olvasok róla, hogy a KB971033 frissítés ellenőrzi állandóan a háttérben. lehet ezt kellene uninstallálni ? azt sem értem, ha ez egy futó win service, akkor eddig hogyan tudta ellenőrizni egy éven keresztül kérdés nélkül, amikor a tűzfalamban nincs is engedélyezve, mivel csak nyáron kérdezett rá és tegnap.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.