Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65049) King Unique válasza Graphics (#65048) üzenetére


King Unique
titán

Ha megnézed a Windows 7 rendszerkövetelményeit, akkor 16 GB hivatalosan a 32 bites verzióhoz lehet elég. De megint más ilyen téren a szimpla telepítés utáni állapot és a teljes & rendszeres frissítés + néhány program felrakása utáni tárhelyszükséglet. A bruttó 16 GB-os SSD inkább az elégtelen kategória ebből a szempontból és legalább egy 32/64 GB-os javasolt. 16 GB-on újabb Windowsból max. valami tákolt, minimál változat férhet el normálisan, vagy a régi XP. De az utóbbit már nem javasolt online használni, ahogyan az előbbi is kissé izé...

Másik opció a Linux, ha csak böngészéshez kell a gép és nincsenek spéci szoftveres igények, valamint nem gond a kicsit más rendszer. Az már normálisan elférne egy 16 GB-os háttértáron és a Windowshoz szokott usereknek pl. a Mint többnyire egész jó alternatíva szokott lenni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.