Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65024) King Unique válasza DonThomasino (#65017) üzenetére


King Unique
titán

Szükség esetén meghajtóbetűjelet kellett volna hozzárendelni, vagy esetleg az automount működését ellenőrizni, nem aktívként megjelölni a partíciót. A fájlkezelőben csak akkor jelenik meg a kötet, ha van betűjele, tehát az aktív / inaktív megjelölés pont nem számít. Ilyen hibaüzenetre egyébként van komplett leírás és megoldási javaslatok a Microsoft weboldalán. Tehát többek között pl. a rendszerindítás javítása is opció lehet a Windows telepítőjével.

(#65018) SP4C3:
Nemrég valaki szintén Windows 7-et akart erővel telepíteni egy ilyen viszonylag újabb típusú UEFI-s ASUS laptopra, ahol nem volt legacy mód. Nyilván nem sikerült, ahogyan jelen esetben sem. Aztán a driveres támogatás hiánya pedig már csak hab a tortán, amit most a másik topikban is említettek. Az ilyen laptopoknál alapból felejtős a Windows 7, ezekre eleve Windows 10 való. Vagy max. esetleg Windows 8.1, ha vannak ahhoz driverek és támogatás.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.