Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61990) 74hakansukur


74hakansukur
csendes újonc

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Települt egy játék (STWOR, amely elindulás után out of range-t dobott) a gépre és ez a degenerált úgy elállította a képernyő felbontást, hogy a normál módban már a w7 bejelentkező ablaka se jön már fel, mert továbbra is out of range-et jelez a képernyő (újraindítás után). A gépben egy Nvidia GeForce 750 Ti kártya van, a hozzá tartozó illesztőprogramokkal. A safe módban az Eszközkezelőben eltávolítottam a videónál az Nvidia-t. Ekkor a gép elindul normál módban, azonban ha telepítem ismét az NVidia illesztőprogramokat, és újraindítom a gépet ismét out of range hibát kapok:( Leszedtem a SWTOR-t is bár ez már szerintem rég nem ahhoz kötődik). A monitor egy asus VW197 (1366x768-as), de ezt jelenleg nem tudom kiválasztani és semmilyen hasonló arányút sem a Vezérlőpult->Képernyő menüpontjában.

Tűzoltásnak azt szeretném megkérdezni, hogy tudom letiltani, hogy az eszközkezelő ne kezdje el automatikusan az illesztőprogram telepítését a bejelentkezés után?

A másik kérdés pedig h mi a búbánatot csináljak, hogy ismét fel tudjam tenni az nvidia illesztőprogramokat. Próbáltam már a teljes telepítést (azaz amikor a user szintű beállításokat is törli) de az sem segített. Miután az eszközkezelőből eltávolítottam a video blokkból az nvidiat azétz biztonságképpen még a Programok eltávolítása részben is leszedtem az NVidia programokat, mert ott is még benne voltak.

Köszönöm a segítséget előre is.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.