Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59036) anorche1


anorche1
őstag

Sziasztok!

Át jövök ide, szerintem inkább a 7 -tel lesz a gond, nem a 10-zel.
Szóval, adott egy dell E6440 -es laptop, aminek az alján van egy win 7 prof kulcs. Én felakartam rakni uefi módban, ahci beállítással pendrive -val a Windows 7 prof 64bitet, egy win7 prof sp1 64 bit msdn isoból. A telepítőt rufus -szal csináltal, uefi módot beállítva. Pendriveról való bootoláskor kékhalál. Jó, megpróbáltam másik telepítővel (win 7 aio 64bit, júniusig frissítésekkel) és pendrive -val, de ugyan úgy kékhalál.
Jó, akkor rakjuk fel legacy -ba. Így szépen fel is ment, sikerült is aktiválni. Ezután azt mondtam a gépnek, hogy én használok akadálymentesítő technológiát, kérném az ingyenes Windows 10-emet. Leszedtem a frissítést segédet, ő el kezdett dolgozni, újraindította a gépet, majd a boot logó után fekete képernyő, és nem történik semmi.
Jó, biztos az a baja, hogy az ssd kondíciója 1% (nem annyi, csak annyit ír, valami kingston bug, majd he lesz időm elküldöm szervizbe), és már a Windows telepítésekor hibát ír, hogy erre nem lehet telepíteni, meg mentsek le róla mindent, de tovább gombra kattintva mégis telepíti. Ezért megpróbáltam ugyan ezt hdd -vel, de ugyanúgy fekete képernyő a vége. Gondoltam a frissítő felület annyira csicsás, hogy grafikus driverek nélkül meg sem tud jelenni, ezért minden drivert felraktam a géphez. Majd újra próbálkoztam, de ugyanúgy fekete képernyő.
Rádugtam hdmi és dsub -ot, hátha küld valamelyikre képet, de nem.
Kíváncsiságból megpróbáltam frissíteni egy win10 -es pendrive segítségével, de ugyancsak fekete képernyő.
Eljött a későeste, ezért hagytam megint, hogy csinálja a dolgát a frissítés telepítő (ezt a szart, minden egyes alakalommal letölti a 10-et, mi a szarért nem tudja megtartani, és leellenőrizni? Ráadásul hiába van 1gigabites netem, a Microsoft szerveréről csak csordogál), és úgy hagytam éjszakára.
Reggel mikor ránéztem a gépre megörültem, mert ki volt kapcsolva a képernyő, de miután megmozgattam az egeret, a Windows 7 ébredt fel, egy 0x8007000d hibakóddal.

A Windows 10, uefi módban gond nélkül felmegy, de én szeretném aktiválni.

Ötlet?

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.