Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5198) MarKoo


MarKoo
őstag

Tegnap próbáltam magamnak csinálni egy Windows XP USB telepítőt, Yumi-val, meg a Novisoft programjával. Természetesen nem sikerült, kifagyott a gép kékhalállal, majd újraindult. Nem is volt semmi probléma, de észrevettem, hogy két partíciót nem lát, ezért újraindítottam. Ekkor már a Windows 7 sem indult el, ez a kiírás fogadott: hd (0, 0) ntfs5. Próbáltam másik winyóról is bootolni - hátha felcserélődott a sorrend, de onnan se sikerült, csak egy j betűt ír ki a képernyőre. Beraktam egy Windows 7 telepítőt, és ott a számítógép javítását választottam. Azon belül sem a mentett állapotok visszaállítását, hanem a javítást - remélem nem volt hülyeség. :) Ez tegnap este 23:00-kor volt, azóta próbálja a merevlemez hibáit javítani, a gép dolgozik, a folyamatjelző csík mozog, a Mégse-re kattintva kiírja, hogy a folyamat ezen a ponton nem szakítható meg. Amikor kereste a telepített op. rendszereket kiírta, hogy a rec... .exe nem indítható és a \Program Files\.... nem található, de ezt egy csomó programra... és futtassak chkdsk-t.

Mivel dolgozott a gép, így otthagytam, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy mire hazaérek nem fog változni a helyzet. Mit tudnék tenni, hogy helyreállítsam? Valakinek van valami ötlete? :)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.