Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40002) wolfman


wolfman
veterán

Sziasztok!

Nem tudom megengedett-e ilyen téma itt a fórumban, de bátorkodom kérdezősködni, hátha lesz megoldás. Ha nem, majd elküldtök a ;$Ł;-ba. :)

Szóval pár éve elkezdtem dolgozni a mostani munkahelyemen irodában. Kaptam egy gépet is, XP-vel amin dolgozhatom. Nekem mániám, hogy a windows úgy legyen beállítva, ahogy nekem kényelmes, könnyen kezelhető és hatásos, de gondolom mindahányótoknak. Éppenséggel nem volt rendszergazdai jogosultságom, de tudtam telepítgetni, törölgetni, csak éppen a rendszer fájlokhoz nem fértem hozzá, de nem is kellett.

Most úgy alakult, hogy új gépet kaptam Win7-el (meg pár munkatársam is), csakhogy egy hónapja jött egy vezetői parancs, hogy mindenkinek mindent le kell korlátozni és elvenni a jogosultságát, mert nem odaillő programokat találtak sok gépen. Most még az időt sem tudom átállítani és programokon belül is sok minden fix. Mivel a gépet az infósok csinálták meg nekem, így semmi nincs beállítva. Hiába van egy 4330-as i3-as proci 4Gb memóriával, olyan lassú a gép, mint ha a régit kaptam volna vissza. :(

Szóval a lényeg: Valamilyen úton módon, hogyan tudnék magamnak rendszergazdai jogosultságot adni, vagy ha azt nem is, de ennél nagyobb szabadságot felhasználó szinten, mondjuk LIVE CDvel vagy bármivel?

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.