Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38005) LonGleY válasza TheProb (#38004) üzenetére


LonGleY
veterán

Ha van olyan kedves a szoftvergyártó, hogy külön ilyen csomagban is kiadja a programját, akkor minden további nélkül. Én ilyet utoljára XP-hez láttam, ma ez a slipstreamelgetés már nem trendi. Házilag sehogyan sem fogod a vírusirtódat rávenni, hogy legyen oly kedves, csomagolja ki magát és tegye kompatibilissé kedves kérésedre, hogy a szétbontott fájljait a megfelelő paraméterezéssel elláthasd, hogy aztán automatikusan elboldoguljon a telepítésnél. Kizárt. Azt tudom elképzelni, hogy esetleg pár portable programot kibontathatsz valahova, de gondolj bele, egy program telepítése nem ebből áll. Egy rakás programhoz fájltípusokat kell rendelni, beépülő elemeket, registry bejegyzéseket létrehozni, keretrendszereket alájuk pakolni. És mindezt minden probram máshogy csinálja, mindegyiket egyedileg kell lekezelni.

Ha egy bizonyos szoftveres környezetet szeretnél kialakítani több gépen is, arra vannak más módszerek is, ott a kész rendszert szokták klónozni (odafigyelve a különböző hardverelemek és a licenszelés problematikájára).

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.