Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37008) Krystal_s válasza #41133696 (#36976) üzenetére


Krystal_s
addikt

Köszönöm a hozzászólást, bár egy kicsit itt most az XP-re terelődött a hangsúly (tudom mi okozta xp esetén azt a lassulást heteken át és már nincs jelen, nálam nem is volt...) ,engem most kimondottan a Win7 frissítése, lassulás érdekelt, de azért kiszűrtem a lényeget. :)
A felhasználói élményes riport küldést megtudod nézni az ütemezett feladatok között, ez valós jelenség volt nálam 3 különböző W7 rendszeren. Itt egy kis leírás, hogy hol található és mit kell kikapcsolni. Nálam azóta nem dolgozik tétlen állapotban annyit a hdd.

A nagy dilemmát most nálam egyik gépem okozza, amin előtelepített gyári rendszer van kb 2éves, semmi gondom vele, de nincs rajta külön az SP1 csomag (többi gépemen már sp1-es Win7 van), csak egyesével lett feltéve minden frissítés (kivéve, amivel valami gond volt, pl IE miatt még most is van olyan update, amit nem javítottak hónapok óta tudomásom szerint, aki nagyítást használ a rendszerben, azoknál a minialkalmazások hibásan jelennek meg stb), amíg nem találták ki, hogy SP1 nélkül nem lesz több update. Aztán itt elég sokan panaszkodtak, hogy utólag, amikor feltették az SP1-et, akkor vagy hibával elszállt, vagy nagyon lassú lett a boot és a rendszer és azóta nem tudom mit tegyek azzal az egy géppel. Teljes rendszerrakás kizárt. Vannak mentéseim, nem is az a lényeg, csak még nem volt hozzá türelmem, de azóta folyamatosan jönnek frissítések sajnos.
Szóval van egy notebook, aminek nagyon nem hiányozna semmi lassulás. :U

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.