Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32008) Krystal_s


Krystal_s
addikt

Azt nem értem Win8 kapcsán, ha egyszer ennyi embert zavar a csempe, start stb féle baromság, akkor miért nem képes az MS beletenni egy olyan funkciót, hogy telepítéskor megkérdezné, hogy hééé sima desktop gépre, vagy érintő képernyőre optimalizálva akarod a felületet ? Kit érdekel, hogy előlehet csalogatni ilyen olyan módon ezeket a korábban alapfunkciókat, miért nem lehet lefixálni, hogy kösz nem és nem kell és aki akarja az majd kapcsolja be a csempenézetet ahogy akarja...
Olyan ez mint az új Youtube...eddig egy klikkel lehetett minőséget választani, most meg a beállításokban kell külön sz..akodni. Az új Firefox is király lett mióta átveszi a Win rendszer nagyítását, szép nagy homályos ikonok és nagyított weboldalak szuper jól néz ki. Utólag kell babrálni és kiegészítőket telepíteni, hogy visszakapd, ami normál esetben alap volt. Nem számít hogy több ezren mérgelődnek ezért, kit érdekel, a fejlesztők leszarnak mindent....csak újítanak az a lényeg és akinek nem tetszik az régimódi, hülye, ostoba, mert nem vevő az újdonságokra :D az a különbség, hogy pont az analfabéta hülyékre akarnak mindent optimalizálni, nehogy gondolkodni kelljen, ők a 21. század királyai.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.