Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30319) vissza2


vissza2
csendes tag

Hali,
Vettem egy Toshiba Satellite C855 2CF-et, OS nélkül. Paragonnal megformáztam NTFS-re, felraktam rá egy win7-et, egész addig el is jutok, hogy a gép nevét meg kell adni, meg időzónát kell állítani, be kell lőni, hogy kellenek e a frissítések, és ezek előtt ugye egyszer újra is indul, DE, miután ezeket beállítottam, és megint indulna újra, a windows nem képes elindulni. Semmilyen hibaüzenetet nem kapok, csak a Toshiba logós kezdőképernyőhöz dob vissza, ami rögtön bekapcsoláskor is megjelenik.
BIOSban nincs olyan lehetőségem, hogy a Boot mode-t CMS-re állítsam, mert egyszerűen nincs ilyen menüpont, és a secure bootot sem tudom kiiktatni, mert olyan sincs. De szerintem ha ezek kellenének, akkor a win7-et sem tudnám telepíteni sem. Az viszont megy, csak indulni nem tud. Addig sem jut el induláskor hogy F8-at nyomjak... de gond nélkül felmegy a gépre...
Mi lehet a probléma?
Köszi!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.