Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29409) PumpkinSeed válasza snowdog (#29402) üzenetére


PumpkinSeed
addikt

Nem akarok beletolakodni a beszélgetésbe csak kifejtem saját véleményem.

Szerintem sincs értelme a frissítéseknek. Volt olyan cáfolat erre, hogy zombi lesz a gépemből. A botnet készítők általában nem a windowsos hibák véget tudnak botnetet csinálni a gépből hanem a felhasználó saját maga által elkövetett hibák miatt. Vírust is csak az kap aki nem tudja használni a számítógép illetve az Internet adta lehetőségeket. Én nem halottam még olyan (valamire való) rendszergazdáról aki a saját gépén szenvedett volna vírus miatt.

Ezen kívül ahogy én észre vettem a frissítések nagy része (mostanában) rendelkezik valami hibával, vagy kisebb vagy nagyobb hibával. Ezek után a kivetkező frissítésnél küldik mellé annak javítását de az új megint rossz rosszabb esetben.

Ezenkívül sokkal többet érünk azzal, ha felteszünk inkább egy kémelhárító progit egy jó vírusirtóval. Viszont nem árt figyelmeztetni a felhasználót sem, hogy nem szabad mindenre rákattintani, hogy később elmondhasd, hogy te mondtad ezt.

Összegezve. Nálam minden telepítés után ki lesz kapcsolva a frissítések telepítése, viszont megkérdezem a felhasználót, hogy szeretné, hogy bekapcsoljam. :)

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.