Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29344) Fire/SOUL/CD válasza Sub-ZeRo (#29342) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Kivéve, amikor másképp nem lehet, ugyanis teljesen szokványos, hogy egyes hordozható gépeken (de gyári, asztali gépeken is (pl IBM-ek közül jó pár)) csak OS alól lehet BIOS-t frissíteni.
Természetesen abban egyetértünk (és az is a követendő), hogy ha van mód rá, akkor ne OS alól legyen frissítve a BIOS, de van amikor másképp nem lehetséges.

sfdrakex ezt a verziót vázolta a válaszában, ugyanis amikor csak OS alól lehet kivitelezni a dolgot, akkor az OS-nek megfelelő "BIOS"-t kell letölteni. Maga BIOS fájl ugyanaz, csak a keretprogram, ami a BIOS-t frissíti, na az különbözik, ennek a keretproginak van W7 és W8 változata és ez miatt kell az OS-nek megfelelő verziót letölteni.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.