Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29121) sziku69


sziku69
senior tag

Nos, egy héttel ezelőtt, adva volt ez a gép.

A hibajelensége az volt, hogy win7 telepítés elején, amikor a kijelölt telepítési partíció után továbbléptünk, hibaüzenetet dobott ki, mely szerint a rendszer lemez (100MB) hibás, vagy nem olvasható. Az MS oldalán le van írva a jelenség javítására szolgáló útmutató. Miután ezen is túl jutottam, elindult a telepítés. A win frissítéseket viszont már nem tudta végigcsinálni. Minduntalan újraindult a gép és konzisztencia gondokkal küzdött. A tápra vagy az érintkezőkre gyanakodtunk akkor. Szervízbe vittük a gépet, ahol négy napot éjszakázott. Csináltak már vele mindent, míg végül biost is frissítettek rajta. Ez úgy tűnik segített rajta. Már két napja hibátlanul működik.

Ezt csak azért írtam le, ha esetleg valakinek hasonló módon szállna el a rendszer, és úgy látja hogy a bios nem a legfrissebb, akkor próbálja meg elsőként a bios frissítést. (ha win frissítések nélkül stabilan megy a gép, csak akkor, win alól)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.