Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19251) maestro87 válasza Fire/SOUL/CD (#19246) üzenetére


maestro87
őstag

Na így már működik! Köszi szépen!

(#19252) Steelmanus


Steelmanus
addikt

Sziasztok!

Egy frissen vasarolt OCZ 2,5' 64GB SSD Petrol SSD-t elo lehet particionalni egy W7 x64 Pro AHCI beallitas mellett? Kell valamire figyelni, mert nem szeretnem a 100 Mb-os reszt az SSD-n.
Nem nagyon vagyok jartas SSD ugyeben ezert kerdem, tudom ha a W7 telepitore bizom akkor az megcsinal mindent de ki akarom hagyni a 100MB-os particiot.

[ Szerkesztve ]

(#19253) Fire/SOUL/CD válasza Steelmanus (#19252) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

A SATA üzemmódok(IDE/AHCI) lényegtelenek ebből a szempontból, lemezkezelővel elő lehet particionálni. Egy kis segédlet pluszban
Telepítés | Klónozás

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#19254) Steelmanus válasza Fire/SOUL/CD (#19253) üzenetére


Steelmanus
addikt

Ertem, akkor megcsinalom, kar hogy nem az enyem. A ket cikkedet mar elmentettem regebben, a Macrium.iso-t is onnan szedtem le, de azert ujra atolvasom, koszonom a valaszt.

(#19255) maestro87 válasza Fire/SOUL/CD (#19253) üzenetére


maestro87
őstag

És azt megtudnád nekem mondani, hogy a Win7-em IDE üzemmódban miért nem indul el? A win7-nek nem kellene támogatnia? A telepített XP meg csak IDE-módban hajlandó elindulni. Hogy lehetne megcsinálni, hogy az XP is működjön AHCI módban, hogy egyszerűbb legyen a váltás a kép oprendszer között?

(#19256) Fire/SOUL/CD válasza maestro87 (#19255) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

"És azt megtudnád nekem mondani, hogy a Win7-em IDE üzemmódban miért nem indul el?"
Feltételezhetően a felvarázsolt drágaszágosz chipset driver miatt...

"A win7-nek nem kellene támogatnia? "
Előző évezredben használt OS-ek is támogatják

"A telepített XP meg csak IDE-módban hajlandó elindulni."
Igen, mivel XP nem támogatja az AHCI üzemmódot.(Eredeti/érintetlen ISO biztosan nem, csak a moddoltak esetleg)

"Hogy lehetne megcsinálni, hogy az XP is működjön AHCI módban, hogy egyszerűbb legyen a váltás a kép oprendszer között?"
Ha integrálod az AHCI driver-t és újrahúzod az XP-t. Persze itt meg az lehet majd a bukta, hogy el fog tűnni a boot menü(ha van jelenleg), manuálisan kell majd utólag rendbe rakni, mert addig nem fog a W7 indulni.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#19257) maestro87 válasza Fire/SOUL/CD (#19256) üzenetére


maestro87
őstag

Melyik chipset driver? A CD-n lévő INF illesztőprogramra gondolsz? Vagy melyikre?
Mondjuk szerintem jobb lenne ha AHCI-ban működne az XP is.

Az integrálást már próbáltam, de sehogy sem ment fel AHCI-ban az XP, sőt még olyan XP sem ami más által moddolt. De ezt már régebben írtam.

Én azt hittem, hogy ha felteszem IDE-ben az XP-t akkor utána működhet a dolog ha egy drivert leszedek hozzá. Ezt az INF drivert pl. feltettem XP alá is.

Boot menü most nincs, mert egyik OS az egyik vinyóról a másik a másikról bootol. És azt szeretném ha a boot sorrend döntené el, hogy melyik induljon.

(#19258) Steelmanus


Steelmanus
addikt

Hasznal valaki Nero iroszoftvert W7 x64 alatt? Nem a teljes csomagot szeretnem feltenni, hanem csak a Nero Micro-t. Melyik verzioszamu a megfelelo? Azert kerdem mert nem az en gepemre kell, es a gep tulajdonosa XP alatt a Nero-hoz volt szokva, es azt keri most is.

[ Szerkesztve ]

(#19259) Fire/SOUL/CD válasza maestro87 (#19257) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

"A CD-n lévő INF illesztőprogramra gondolsz?"
Igen, például. Elég csak belenézni, hogy mikhez nyúl hozzá, az USb portokon keresztül, a SATA-n át, a FireWire-ig... Ezzel csak az a gond, hogy az OS a telepítésekor, az OS azonosítja(amit tud) hardver-t, ahhoz tesz fel driver-t, és azt optimálisan be is konfigolja. Aztán ezek a bináris hulladékok meg szétcseszik és levakarni sem lehet teljesen őket.
Ilyen all in one chipset telepítőkkel vigyázni kell, ha valóban a chipset tartalmaz egy, az eszközkezelőben ismeretlen eszközhöz driver-t, akkor azt ki lehet szedni belőle, anélkül, hogy a teljes chipset-et telepítenéd.

"Boot menü most nincs, mert egyik OS az egyik vinyóról a másik a másikról bootol. És azt szeretném ha a boot sorrend döntené el, hogy melyik induljon."
Ez járható út, ha az XP AHCI-ben nem megy fel, akkor mindig az integrált AHCI driver nem megfelelő. Utólag XP-hez AHCI-t nem lehet telepíteni, vagy igen körülményesen, egyáltalán nem javasolt.

Steelmanus
A Nero Micro egy herélt, moddolt változat, én inkább azt javaslom, hogy a Nero Burning ROM-ot töltsd le(nem azt a mindennel felvértezett Multimedia meg ki tudja mi nem egyben változatot), válaszd az egyedi telepítést, és így eléggé meg lehet ritkítani, tényleg csak alapvető dolgokat fog telepíteni. Én 11-est használok W7 x64 alatt, de már elérhető a 12-es is: [link]

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#19260) maestro87 válasza Steelmanus (#19258) üzenetére


maestro87
őstag

Beszéld rá az ImgBurn-re. :D
Nem tudom egyeseknek miért nem jó az. Az ImgBurn legalább gondolkodik is és kiválasztja a médiának megfelelő írásmódot. És 1 perc alatt meg lehet szokni. Igaz, rég használtam Nero-t, nem tudom most mit tud. Kb. a 6 évvel ezelőtti verzió jött be nekem, utána pár év szünet következett, gondoltam kipróbálom az újabb Nero-t, erre az első lemezem nem elb@szta? A dvd-rw-t meg 1 óráig törölte még sem jutott sehova.:D Ezt csak úgy le szerettem volna már írni.:)

(#19261) qqcqqc válasza Steelmanus (#19258) üzenetére


qqcqqc
őstag

vagy ashampoo 6 ?
ingyenes, majdnem olyan mint a nero

(#19262) maestro87 válasza Fire/SOUL/CD (#19259) üzenetére


maestro87
őstag

Értem. Nem gondoltam volna, hogy az alaplap saját CD-jén lévő driver is sok szemetet tartalmaz.
A régi géppel minden drivert úgy tettem fel, hogy "hardver hozzáadása", de win7-en valahogy ez nem működött, nem akarta megtalálni a drivert, így maradt a cd-ről való installálás.
Na mindegy, annyira nem is fontos most az XP, mert nagy nehezen sikerült találnom másik szoftvert ami win7-en is működik, így Xp nem kell, csak tartaléknak jó ha van egy másik OS. Bár azért örültem volna, ha egyszerűn meg lehetett volna oldani.

(#19263) Hunork válasza qqcqqc (#19261) üzenetére


Hunork
veterán

Hogy bekapcsolódjak én is, egy javaslat: BurnAware. [link]

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#19264) csibor


csibor
őstag

Win7 Home premium X64, Acer 5742ZG HD5470, Catalist fent van, de nem engedi futtatni. Elvileg jót töltöttem le. Fogalmam sincs mit kezdjek vele. Kis segítséget szeretnék kérni :R

(#19265) szimcsi


szimcsi
senior tag

Sziasztok!

Win7 enterprise (x64) op.rendszert kezdtem el használni, ezelőtt ultimate N-t használtam. Még ismerkedek vele, mert egyelőre nehezen találok meg "alap" dolgokat. Most valamiért úgy érzem, mintha nagyon belassítaná a rendszeremet. Tudnátok javasolni pár tippet, amivel növelhetném a teljesítményt?:) köszönöm szépen

XP

(#19266) csibor válasza csibor (#19264) üzenetére


csibor
őstag

Megoldódott, újra kellet indítani :B Hiába ehhez már nem, az ubihoz még nem értek :)

(#19267) mandin


mandin
senior tag

Érdekes a problémám, nem tudok YouTube-ozni, vagy nagyobb méretű képeket nézni, mert egyszerűen lekapcsol a gép és újraindul...
Ezt a hibaüzenetet adja:

Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.

Valaki?

(#19268) bpx válasza mandin (#19267) üzenetére


bpx
őstag

[link]

az újraindulást nem ez okozza

(#19269) snoopy19 válasza pschio (#4569) üzenetére


snoopy19
csendes tag

Töltsd le a Malwarebytes antimalware-t és azt futasd az letörli.
És utánna leutolso verzio pedig drasztikus:
csokkentett modban futtatni Combofix nevu progit,
ez mindent leirt es visszallit eredeti allapotba.

aztan levezetesnek egy cclean es azt futtatni toroljon le minden szennyet a geprol

es tiszta let a géped ennnyi remélem segítettem. HAnem jön be akkor mindnet lementeni és újrahúzni a épet. Remélem segítettem .)

(#19270) artiny


artiny
őstag

Windows 7 - hogyan tudom elohozni a repairert a felkapcsolasnal?
tegnap lekapcsoltam (hosszu power gomb lenyomassal) a befagyott windowst. Ujrainditasnal felajanlotta bootolas utan hogy repair vagy ezt kihagyva elinditom.
Azota tobb ido kell neki (tobb idot tolt a windows jeles -loadingolas) ... szoval megis csak kellene a javitas csak hogy most mar nem mutatja bekapcsolaskor.

(#19271) snoopy19 válasza pschio (#4569) üzenetére


snoopy19
csendes tag

Töltsd le a malwarebyte anti malwaret futasd.l(eírtja)
lHanem akkor utolso verzio pedig drasztikus:
csokkentett modban futtatni Combofix nevu progit,
ez mindent leirt es visszallit eredeti allapotba.

aztan levezetesnek egy cclean es azt futtatni toroljon le minden szennyet a geprol

es tiszta let a géped. :)

(#19272) mandin válasza bpx (#19268) üzenetére


mandin
senior tag

Tehát? :S

(#19273) Steelmanus válasza Fire/SOUL/CD (#19259) üzenetére


Steelmanus
addikt

A tulaj akie a gep XP-rol valt W7-re, es az XP-n Nero volt, de azt mondta hogy tobb mint a felet nem hasznaltak semmire az opciokbol ezert kerdezte hogy van- e a Nero-nak meretben kissebb valtozata. Na ez a nero telepites akkor a vegere marad, majd ha nalam lesz megbeszelem vele.

(#19260) maestro87 Az a baj ImgBurn-el, hogy a Neroval megkezdett lemezt ami nincs lezarva nem tudja folytatni. Mar egyszer kiprobalta es valoban nem tudta folytatni, direkt elhivott es magam is lattam. Emiatt tette vissza a Nero-t, es emiatt ragaszkodik hozza.

(#19261) qqcqqc Ezt az Ashampoo 6-ot meglesem, aki hasznalna az nem valami IT tudor de ha hasonlit akkor lehet hogy megtanulja.

(#19263) Hunork Megneztem, hat a free elegge korlatozott, de azert leszedtem azt is.

Koszonom a valaszokat.

(#19274) osii


osii
tag

Sziasztok, win7 telepítésnél ezt az üzenetet dobja ki :"a telepítő nem tud rendszerpartíciót létrehozni" ennyit tudtam megjegyezni. Ilyenkor mi a teendő ? :D

satás a winchester is meg a dvd meghajtó is :)

[ Szerkesztve ]

(#19275) Visormail válasza Steelmanus (#19273) üzenetére


Visormail
addikt

Nero Lite v10.6.11300 jópár lemezt írtam vele minden rendben, na persze nálam az előző nerokkal se volt soha egyikkel se semmi baj, nekem az ingyenesekkel vannak rossz tapasztalataim lemezrontás, idióta kezelés, stb. Azért az utóbbi időben már egész jól fejlődött a cdburnerxp is, alternatívaként inkább azt ajánlanám.

osii: elmész az alaplapod honlapjára, leszeded az ahci/sata/raid illesztőprogramot, kicsomagolva ráteszed egy pendrivera, windows telepítése közben amikor ott tart hogy hova akarod rakni megmutatod neki.

[ Szerkesztve ]

Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

(#19276) Hunork válasza osii (#19274) üzenetére


Hunork
veterán

Bios-ban a merevlemezek (Storage...) milyen módban vannak? (IDE, AHCI, Compatible, Enhanced)

[ Szerkesztve ]

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#19277) maestro87 válasza Steelmanus (#19273) üzenetére


maestro87
őstag

Igaz, már el is felejtettem ezt a funkciót, rég nem írtam így lemezeket. Én inkább várok, míg össze nem gyűlik egy dvd-nyi anyag és akkor írom ki. Azt hiszem nem is nagyon ajánlják ezt a többmenetes írás módot, de lehet tévedek. Ha meg mégsem tudok várni, mert fogytán van a hely, akkor inkább újraírhatóra írom ki, persze nem ismerem az ő szokásait, hogy hány lemezt szokott írni naponta...

(#19278) vilmaboy válasza artiny (#19270) üzenetére


vilmaboy
őstag

bootoláskor F8?

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#19279) Motaba78


Motaba78
őstag

Hello

Egy ismerősnek újra lett húzva a Win 7 HP, most jelezte, hogy másik partición lévő mappákban lévő fényképeket nem tudja megnézni, mert nincs jogosultsága.

Milyen módon oldható meg, hogy hozzáférjen a képekhez ? :F
Rendszergazda módban van.

Ilyennel nem találkoztam eddig, nekem ilyen nem történt.

Előre is köszönöm a megoldást.

(#19280) vilmaboy válasza Motaba78 (#19279) üzenetére


vilmaboy
őstag

Idézet PH-ról:

indits el a parancssort, admin-ként... takeown /F c:\xyz_mappa /R
ezzel a paranccsal az aktuális, de rendszergazdaként bejelentkezett user lesz a tulajdonosa a c:\xyz_mappának, minden almappájával együtt

takeown /F c: \xyz_mappa /R /A
ezzel a paranccsal a rendszergazda csoport lesz a tulajdonosa a c:\xyz_mappának, minden almappájával együtt

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#19281) Motaba78 válasza vilmaboy (#19280) üzenetére


Motaba78
őstag

köszönöm, továbbítom neki :R

(#19282) kiskornel


kiskornel
addikt

Nem vagyok "házigazda" a munkahelyi gépemen - csatlakoztatok egy külső HDD-t, és csak olvasni tudom a rajt levő fájlokat.
Nem lehetne valahogy írni / olvasni. A takeown parancs /f /r-rel nem müxik :(

Szólhatok a rendszergizdáknak, de azok mire valamit megcsinálnak...

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

(#19283) gyiku


gyiku
nagyúr

hello, format c: utani telepitesnel hogyhogy van bootmenu? el lehet tuntetni?

hüllő

(#19284) vilmaboy válasza gyiku (#19283) üzenetére


vilmaboy
őstag

hát úgy, hogy az indítófile-ok vlaszeg ne a c-n voltak. Rendszer/rendszertulajdonságok/indítás és helyreállítás... ott választhatod, h melyik op. induljon alapból. aszem

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#19285) Forza_JUVE


Forza_JUVE
aktív tag

Sziasztok!

1 kérdés: win7 home premium alatt hol lehet eltűntetni azt a biz. biztonsági figyelmeztetést exe fájlok megnyitásakor?
Normál esetben tudom, kiveszem a pipát h többet ne kérdezze, de hálózaton keresztül futtatandó exe-knél nem tudom!
A serveren lévő mappát már hozzáadtam az Internet biztonságos helyekhez, minden létező biztonságra utaló csúszkát lehúztam minimálisra, de hiába. Rohadtul idegesít! :W

Segítsen vki lécci! :)

KÖSZI! :R

(#19286) gyiku válasza vilmaboy (#19284) üzenetére


gyiku
nagyúr


itt keresem, de nem talalom.

hüllő

(#19287) vilmaboy válasza gyiku (#19286) üzenetére


vilmaboy
őstag

és mégis van boot menüd? Akkor talán még, ha bebootolsz telepítőről, akkor van olyan lehetőség, hogy rendszerindítás javítása. Biztos van még más módszer is... Nem vagyok benne biztos 100%ra, hogy ez megoldja e.

[ Szerkesztve ]

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#19288) Visormail válasza gyiku (#19286) üzenetére


Visormail
addikt

De ez az msconfig itt nem mutat minden típusú bejegyzést, ott nézd ahol vilmaboy írta. Ott olyan is van, hogy legyen e bootmenü és ha igen mennyi ideig.

Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

(#19289) gyiku válasza Visormail (#19288) üzenetére


gyiku
nagyúr

az a gond, hogy a rendszer meg megvan, de itt rendszertulajdonsagot nem talalok.

hüllő

(#19290) vilmaboy válasza Visormail (#19288) üzenetére


vilmaboy
őstag

ehhh. tényleg.. ;] akkor el is indulnék kávézni ;] már nem figyelek rendesen.

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#19291) cekkk


cekkk
veterán

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem
Van egy laptopom win7, és van egy nas debian alapon.
A nason megosztok mappákat, jogosultságok stb. Na most ha beakarok lépni winen keresztül jelszót kér pedig nem kellene neki. Megadom be is enged, de ha újra indítom a win-t akkor megint kéri, pedig ki pipáltam, hogy jegyezzem meg az adatokat.

Esetleg valami ötlet, hogy miért lehet ez?

(#19292) Visormail válasza gyiku (#19289) üzenetére


Visormail
addikt

Ott speciális rendszerbeállítások/speciális fülön indítás és helyreállítás részen beállítások gomb.

Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

(#19293) vilmaboy válasza gyiku (#19289) üzenetére


vilmaboy
őstag

speciális beállítások vagy ilyesmi. lehet rosszul tévedek, de mint ha baéra alul lenne valami ilyesmi gomb. Bocsi, de nincs előttem 7es.

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#19294) Hunork válasza gyiku (#19289) üzenetére


Hunork
veterán

Érdeklődök: írtad, hogy format C:, akkor előtte partíció törlés, majd utána létrehozás nem volt. Pedig úgy kellett volna...szerintem...
Az Általános fülön a Szelektív indítás van bepipálva? Ott mit mutat az msconfig?
És milyen boot menü van? Volt előtte vmilyen Linux is a meghajtón? (akár a Win mellett?)

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#19295) gyiku válasza Visormail (#19292) üzenetére


gyiku
nagyúr

megvan, itt kivalasztom azt, ami nem kell, es kiveszem elole a pipat?

Hunork: volt particiotorles, retek loader jon fel masodik lehetosegkent, nem volt linux.

hüllő

(#19296) szata.68


szata.68
senior tag

Helló

Egy hülye kérdésem lenne...
A gépemen Win7 Prof 64bit fut. Minden oké vele,csak egyetlen bajom,hogy egy eszköz (Energizer USB elemtöltő) nem kompatibilis a 64bit-tel,nincs hozzá driver. (kipróbáltam,32 bitesen hibátlan)
Esetleg meg lehet valahogy oldani,hogy rendesen működjön 64biten is? Kompatibilitási mód,vagy hasonló létezik? (eszközkezelő felismeri,hogy "Energizer USB HUB"de ott a felkiáltójel...)

Előre is köszi,ha valaki válaszol

Üdv.

Tomi

(#19297) Visormail válasza szata.68 (#19296) üzenetére


Visormail
addikt

Nincs külön pipájuk, ha kiveszed az elől hogy rendszerek listájának megjelenítése akkor nem lesz boot menü, az fog indulni egyből amit a listából kiválasztasz alapértelmezettnek. Bejegyzéseket innen nem lehet törölni.

[ Szerkesztve ]

Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

(#19298) SentryGun


SentryGun
aktív tag

Sziasztok!
Rákeresve nem találtam választ a problémámra, ha volt már korábban kérdés, akkor pedig elnézést!

Laptopot használok (W7 HP) Logitech egérrel, amit hurcolok mellé a táskámban. A kérdésem az lenne:
Hol lehet azt kikapcsolni, hogy mikor lehajtom a monitort, és elmegy aludni a gép, akkor ne ébredjen fel, ha véletlenül megmozdul az egér, hanem csak újbóli kinyitásra?
Energiabeállítások?

Köszönöm a segítséget!

(#19299) cekkk válasza cekkk (#19291) üzenetére


cekkk
veterán

Annyit sikerült kiderítenem, hogy a Win7 hova menti az ilyen jellegű adatokat.
Szóval ha megadom a jelszót akkor itt megjelenik:
Vezérlőpult\Felhasználói fiókok és családbiztonság\Hitelesítő adatok kezelője

De ha újra indítom a gépet, akkor már nincs ott. Ez miért lehet? :U

(#19300) vilmaboy válasza SentryGun (#19298) üzenetére


vilmaboy
őstag

eszközkezelő / megkeresed a hardvert / Tulajdonságok / energiagazdálkodás és ott hogy felkeltheti e a gépet vagy sem. reméllem jól írtam fejből

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.