Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16020) #95561216 válasza localhost (#16019) üzenetére


#95561216
törölt tag

"Hogy lehet ebben a csodában egy nem azonosított hálózatot otthoni hálózattá nyilvánítani? Ugyanis az alatta lévő nyilvános hálózat feliratra nem lehet rákattintani.."

RE: "Hálózati és megosztási központ ??? Mintha ott lenne ilyesmi... bocsi, de nincs előttem win7 csak xp per pill..."

"Igen, más kapcsolatra ott lehet állítani, de amíg a másiknál lehet, ennél nem tudok rákattintani a "besorolásra", és így megváltoztatni sem. K**va jó, hogy ennyire helyettem akar dönteni mindenben..
Ja igen, a felállás: lanon jön be a chello, wifi-n megy ki ad-hoc a laptophoz, utóbbira nem tudok otthoni hálózatot állítani, pedig pont oda kellene az otthoni csoport.."

"Találtam egy lehetséges megoldást, de Home premium nem elég hozzá. Értitek, HOME PREMIUM-on nem tudok kedvem szerint HOME groupot állítani. Nyasgem."

"Összefoglalva: azért nem jutok el az otthoni csoport beállításáig, mert nem tudom a megfelelő adaptert otthoni hálózatra állítani, ugyanis a "Nyilvános hálózat" feliratra nem lehet ráklikkelni. A Home Premiumos háborgásom meg abból indult, hogy találtam egy megoldást, csak ahhoz gpedit kéne, ami meg nincs HP-ban."

Hát ha ez neked nem érhető, akkor tudod mit, tényleg ne segíts :D

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.