Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10538) Wolfskin válasza Laccoss (#10536) üzenetére


Wolfskin
őstag

Szia, te aztán korán kelsz!

1. HP laserjet 1000/win7: már mindent kipróbáltam, (xp módban futtatni a drivert, másik drivert, univerzális drivert, amikkel külföldi fórumokon másoknak sikerült, de meg se nyekken. azt hiszem ebben a kérdésben már csak együttérzést várok... :(

2. Office 2003/win7: igen, laptopon, más gépen nekem is tökéletesen megy. itt meg ha leszedem, visszateszem, ugyanaz. ha rádobom megint, hogy javítsa, akkor is. bármelyik office programot indítom, minden egyes alkalommal konfigurálja előbb hosszú tíz másodpercekig. a 64 bittel ütközik? amúgy a win friss telepítés.

3. ClearType: a színkezelési profillal van baja, mert ha elindítom a dscaler tv progit, akkor elsötétül a kép pár másodpercre, majd amikor visszajön kiírja, hogy a win egy egyszerűsített színprofilt töltött be. kikapcsoláskor ugyanez. de régebben, amikor egy x86-ot (ultimate) tettem fel próbaképp egy partícióra xp mellé, ugyanez volt a gondom a betűkkel. sokáig ezért nem is váltottam, nem akartam a szemem tönkretenni. (most már akarom... :F ) ebben a hsz-ban kinagyított képet is tettem fel róla, hogy milyen. (1. az XP-ben, 2. Win7 bekapcsolt, 3. kikapcsolt cler type mellett)

a tcm-ben megoldódott, a microsoft san serif helyett ms sans serif betűt választottam, de az összes többi helyeken elég homályos még.
lehet, hogy simán csak bele kéne törődnöm és nem szembe menni a "fejlődéssel"?

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.