Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10488) tajcsi


tajcsi
senior tag

Sziasztok,

egy régi rendszerben használtam egy pata csatlakozós 80gb-os lemezt és egy statII 500gb-os lemezt. Egyiken XP prof.volt a másikon XP home. Namost az 500GB-os lemezt beszereltem egy másik gépbe, Win7 64bitest tettem rá.
Amikor mindent felinstaláltam, programok driveres stb, észrevettem, hogy hiányzik egy partició. Visszatoltam a Win7 cd-t, megnézem mi van, elindítoma telepítőt és ott látni azt a particiót, amit windowsból nem látok.

sőtt ezt még tetőzi az is, hogy amikor indítom a gépet két opció lehetséges ill. 3, Win7 és "régebbi verzió" (igen igy irja), amikor meg a régebbi verziót választom akkor két féle XP közül választhatopk, vagyis választhatnék, ha elindulnánka, de egyik sem indul el, vmi bin vagy milyen fájl hiányzik...

Szóval win alól nem látom a particiót viszont amikor telepítőben vagyok akkor látni...Szeretném, ha nem lenne a dualboot opció, továbbá mit csináljak, hogy win7 alól is lássam az eltűnt partíciót?

MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.