Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1024) Fire/SOUL/CD válasza RootRulez (#1020) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

1. Azok a driverek ún. prei-nstall driverek, amik arra használatosak, hogy az OS telepítésekor be lehessen adagolni őket. Végül is XP öröksége, mert ott csak floppy-ról lehetett bármilyen drivert beadagolni, azaz biztosan kisebbek, mint 1,44Mbyte (hogy elférhessen egy floppy lemezen) Vista/W7 esetén akár pendrive-ról is beadagolhatóak a driverek a telepítés közben

2. SSD-k esetén, ha valaki nem a W7 MS AHCI driverét szeretné használni, akkor viszont ügyelni kell arra, hogy mind az Intel, mind az AMD AHCI driverei csak egy bizonyos verzió felett támogatják a TRIM parancsot, pl AMD esetén:

1.2.1.263

- Performance optimization
- Boot Optimization
- TRIM implementation

Ezért szoktam én azt javasolni, hogy csak azért, mert van külön AHCI driver, csak azért ne pakolja fel senki SSD esetén, mert akkor visszanyalhat a fagyi, a beépített W7 MS AHCI driver meg biztosan támogatja a TRIM parancsot. Neked is inkább azt javasolnám, hogy állítsd vissza...

Matthew
Úgy értem, hogy ha van egy eredeti/gyári telepítőlemezed, akkor ha azt leszeded ISO-ba, akkor némely progi önhatalmúlag beleirkál az ISO fájlba, pl amolyan reklámként, beleírja, hogy azt bizony xyz iróval írták. Ha ez megtörténik, akkor az USB Download tool nem eredetinek ítéli meg és azon az a kis progi sem segít.
Akkor inkább próbálkozzunk meg ezzel: WinToFlash
Pár info a telepítéshez:
# A telepítést elindítva csak az első esetben, a Text Mode lehetőséget kell választani
# Mindig a pendrive-ról kell boot-olni, akárhányszor is indul újra a telepítő
# A pendrive-nak a telepítés befejezéséig a géphez kell csatlakoztatva lennie

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.