Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10099) tangabuvar55


tangabuvar55
csendes tag

Sziasztok!

Nforce 500-as M2N-E SLI alaplapomon két Geforce 8600 GT kártyám van SLI-ben.

Eddig Windows Xp 32 bitet használtam, ma viszont frissítettem Windows 7 Ultimate x64-re, és már végigpróbáltam legalább hat féle Geforce drivert a 182-es verziótól a legújabbig, de egyiken sen tudom az Nvidia vezérlőpultban beállítani az SLI-t.

Az eszközkezelőben látom mindkét kártyát, az illesztőprogram is fent van, viszont az egyiknél ott a kis felkiáltójel: Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (Kód: 12)
Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt.

Eddig teljesen jól ment Xp alatt és a biosban semmit nem állítottam el, hogy ne kapna energiát, a konfigban sem változott semmi, 450W-os táp van a kártyákon pedig passzív hűtés.

Próbáltam azt is, hogy letörlöm az illesztőprogramot, kivettem a másodlagos kártyát és feltelepítettem egy kártyával az illesztőprogit, így szépen hozza is a sok beállítási lehetőséget az nvidia vezérlőpultban.
Aztán visszatettem a második kártyát és az összekötőt remélve, hogy megjelenik az SLI beállítás is, de nem, továbbra sem jó és még az eddigi (3d beállítások, sztereoszkopikus 3d, megjelenítő stb.) állítási lehetőségek is eltűntek az nvidia vezérlőpultból.

Már teljesen kifogytam az ötletekből, nem tudom bekapcsolni az SLI-t sehogy sem.
Kérlek segítsetek, hogyan tudnám mégis SLI-ben használni a két kártyát Win7 alatt, mert már lassan falnak megyek, hogy két napja csak ezzel szöszölök és mégsem megy! :W :W

Köszönöm!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.