Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Jah, és tök elfelejtettem, hogy androidon kívül laptopon is szeretném külső hálózatról elérni a NAS-t webes felületen, de dyndnsről elérve 403-as hibába fut, ez megint csak majd rá kell jönnöm miért...
Viszont ezen a címen :
https://www.wd2go.comElérhető a szerver elég jól bárhonnan
(#60) stickermajom
Ne is mond, én minden ledet letapasztok, mert idegesít alvásnál
Örültem neki mikor a front ledet le lehetett kapcsolni, aztán éjszaka villany leolt, és bummm az egész fal villog
Rögtönözve fáradtan 2 DVD tokot raktam , hogy lefogja 2 oldalról és ne legyen kellemes 1.5 méteres villogó fénycsóva a falon[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
válasz stickermajom #62 üzenetére
Nekem 2.82 jött alapból a linkelt módszerrel.
-
BullZeye
veterán
válasz stickermajom #64 üzenetére
Újabb hasznos infó:
Remote Connectivity issuesEladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
stickermajom
addikt
Ahogy számítani lehetett rá .mkv lejátszásánál nem jeleníti meg a külső feliratot DLNA-n keresztül, kizárólag .avi-n, vagy .divx-nél (Mondjuk erről sem a My Cloud tehet, hanem a szabvány maga, de azért jó ezt tisztázni.)
-
BullZeye
veterán
válasz stickermajom #67 üzenetére
Ömm, ez így eléggé gáz. Ha átnevezed AVI-ra, akkor mi a helyzet?
Amúgy erre ha jól emlékszem megoldást jelenthet, ha Serviio-t telepítesz valahogy cloudra
[ Szerkesztve ]
-
voriand
csendes tag
válasz stickermajom #67 üzenetére
Ezt az infót nagyon köszönöm! A legtöbb letöltött sorozatrész vagy .mkv vagy .mp4-ben van .srt-vel, szóval ez eléggé kritikus számomra, ahogy a bittorrent kliens is. Egy éjjel-nappal futó kis torrent klienst szeretnék, ami tudja a letöltött tartalmakat streamelni a Samsung Smart TV-re felirattal, mindennel együtt, hogy ne kelljen a külső vinyót dugdosni ide-oda.
Nem vagyok ennyire jártas ezekben a dolgokban (Debian hackelésben meg főleg), de ez a kettes ezen az eszközön csak a "Transmission" és a "Serviio"-val oldható meg, semmilyen szebb-jobb-gyorsabb alternatíva nincs a torrent kliens és a média szerverre? Webes GUI a torrentnek és mkv/mp4/divx/xvid...stb. + felirat támogatás a média szerverben, ennyi az elvárásom
-
stickermajom
addikt
Serviio-ról még nincs tapasztalatom, de a Transmission egy nagyon korrekt kis torrent kliens. Van használható WebGUI, illetve PC-re és telefonra telepíthető GUI is. Teljesen jól néz ki, tökéletesen használható mindkettő
Annyi, hogy valamiért a Transmission fejlesztői nem igazán támogatják az RSS-sel való letöltést, de erre van rengeteg leírás neten, hogy hogyan lehet megoldani. -
voriand
csendes tag
válasz stickermajom #71 üzenetére
Az nem is baj, mert nem használom Ami viszont jó lenne, hogy ezt a felületet (GUI, ahol tudok törölni és újat hozzáadni) én érjem el bárhonnan az országból, erre van valami használható megoldás jelenleg?
-
stickermajom
addikt
Ha a routeredet összehozod valami DynDNS szolgáltatóval és NAT-olod rajta a Transmission belső portját, akkor minden további nélkül.
Tehát pl. hogy a voriand.dyndns.hu:31337 az a belső hálón levő 192.168.1.100:9091 porton figyelő Transmission-re mutasson, akkor telefonodon az előbbit megadva egy felhasználónév/jelszó párossal simán be tudsz lépni távolról is
-
voriand
csendes tag
válasz stickermajom #73 üzenetére
Aha, ahogy látom a dyndns és a no-ip is fizetős lett, hogy rohadnának meg. Megnézem a routerem melyiket támogatja, mondjuk mindegyik olyan 10-20$/év, az még talán nem olyan vészes.
-
stickermajom
addikt
Direkt kipróbáltam most én is, no-ip.org cím is ingyenes, a routeren is simán be lehet jelentkezni. Mondjuk gáz, hogy a WRT1043ND-n nem lehet az alap fw-n más külső portot megadni.
Defaulton hagytam alapból a Transmissionben is, szóval ez egyelőre biztonság szempontjából nem a legjobb -
voriand
csendes tag
-
BullZeye
veterán
válasz stickermajom #77 üzenetére
Milyen TV-d van amúgy? Nem lehet, hogy maga a TV nem támogatja a stream közbeni külső felirat kezelést? :\ Picit hihetetlennek tűnik, hogy 2013-ban egy ilyen egyszerű dolog ne működjön. -.-
-
stickermajom
addikt
Egyelőre én külső elérésnél nem láttam, hogy kaptam volna reklámot. Cserébe egész gyors amúgy kintről is, szóval jó lesz a no-ip nekem.
(#79) BullZeye: Philips 42PFL7456H. Még a TV-s idők előtt egy monitorral WDTV-n néztem a filmeket, mert megevett akkoriban minden formátumot és még ma sem kottyan meg neki egy BD25 image file. Az a helyzet, hogy TV-vel emiatt nem is próbáltam soha De megnézem mindjárt.
Szerk.: Sajnos nem, fel se ajánlja a felirat lehetőségét
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces képek
- Google Pixel topik
- Politika
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Interactive Brokers társalgó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel i7-4770 - 3.4GHz - LGA1150
- Microsoft Surface Pro 11 Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz
- Adatközpontok és/vagy Munkaállomások (AI Kompatilis)
- Dell Latitude 7400 2in1, 14" FULL HD Touch, i7-8665U CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GA
- 15 pro max white titanium 256gb,media markt, 2027 ig gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest