Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCMLXXXII
tag
Szép jó reggelt !
Esetleg nincs meg valakinek az usb driver ja mert nem ismeri fel a laptop eldobta a root ot is meg a wifi gomb inaktívötletek ?
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok gyári romot nem tud esetleg valaki? Vagy csak a logo.bin fájlt?
Vagy a 7x logo.bin jét lehet e vagy szabad e használni???
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok tabin a betű tipust hogy lehet megváltoztatni mert sok progival próbáltam de semelyikkel sem sikerült?
-
MCMLXXXII
tag
milyen interfész nem értlek ?
nova Launcher, mert lehet felesbe rakni az ikonokat,
BMW s photoshop os kép át modosítva ki egészitve az én igényeimnek sima paint el meg csináltam a csikokat több szintbe hogy mint ha led világítás lennea csikok pozicióival töltöttem el a legtöbb ídőt mert nem mindegy hova lett szerkesztve
az ikonokat a MetroStation icon pack ból szedtem
a gombokat a Buzz widgettel csináltam ([link]) nagyon testre szabható szinte bármit meg lehet csinálni veleegy 3 ajtó fiat Stilo m van szerztem egy kazis fejegységet és abba lesz be építve mint ha gyári 8" navi lenne
-
MCMLXXXII
tag
sziasztok jelentem működik web camerával a tabi de csak Logitech c170 el és ezzel a progival:
a Media Markt ba voltak olyan rendesek hogy be vihettem és a kiállított darabokkal ki próbálhattam
de jött a válasz nem ismeri fel a driver stb montam nyugi van progi meg ez android nincsenek tisztába mit árulnak

esetleg más is próbálkozhatna hogy milyet ismer fel

-
-
MCMLXXXII
tag
Web camot valaki esetleg
-
MCMLXXXII
tag
web camerát esetleg valaki dugott már rá ?
-
MCMLXXXII
tag
Még mindig érdeklődöm hogy lehetne megoldani azt hogy töltés is legyen meg OTG funkció is ?
-
MCMLXXXII
tag
sziasztok használ valaki töltős otg kábelt?
-
MCMLXXXII
tag
Esetleg valaki dugotrá web camerát ami adott képet evvel a progival? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vaultmicro.camerafi
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne az otg kábelellel hogy a sima otg kábelként tökéletesen működik de töltös otg ként nem akar müködöni erre valaki tud megoldást?
Erröl lenne szó: http://m.prohardver.hu/tema/otg_kabel_keszites/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

mi ezt próbáltuk igaz Samsung note 3 nhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.vaultmicro.camerafi