Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapid81
csendes tag
Na a nagyját megoldottam registry hekkeléssel.

A Navitel telepítése az, ami még érdekelne. Ha arról tudna valaki valamit mondani, azt megköszönném. -
Rapid81
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy Wayteq/Intensa N410-esem, és mióta megvan (1 éve), azóta próbálok PDA szerűséget varázsolni belőle, de eddig még nem jött össze. Total Commander van az SD-n, az fut, meg nagy nehezen most varázsoltam rá Russa-t túrázáshoz (az ehhez szükséges 3 dll-t alig tudtam megszerezni).
Próbáltam Navitel-t rárakni, de annak még a Russa-hoz szükséges 3 dll-en kívül kellene egy BTHUTIL.DLL, amit viszont sehol nem találtam eddig. Aki itt írta, hogy rakott már Navitelt N400-ra vagy N410-re, az szóljon már, hogy honnan vette a szükséges DLL-eket, légyszi!Valamint itt olvastam, hogy csablak-nak van valami 2.0 progija, ami PDA-sítja az N410-et. Azt honnan lehet leszedni?
Továbbá olvastam olyat is, hogy valaki frissítette a ROM-ot a kütyüjén. Légyszi, valaki adjon egy linket, hogy honnan szedte le a ROM-ot!
Még az lenne a gondom, hogy hiába rakok ki bármilyen ikont az asztalra, az restart után eltűnik. Erre valami megoldás?
Előre is köszi!
U.i.: Tudom kicsit sok egyszerre, de legalább a Navitelt tudjam már futtatni.

U.i.2: Fullos WinCe 5-öt rá lehet valahogy égetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / posta
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest