Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
Jójó, oké, de mondom, ha nem Phly válogatná ezt a top 5-öt, hanem mondjuk Magz, OrangeDoom vagy valami hasonló színvonalú játékos, akkor normálisabb lenne a színvonal.
Láttad már Phly védekező manővereit? RB-ben is rángatja az egeret mint a hülye, csodálkozik, hogy lelövik, azt akkor tolja, hogy nice shot bro. Nem pont ilyennek kéne kiválogatnia az "EPIC" playeket. Elhányom magam, amikor ezeket a press accountos balfaszokat nézem (már régebb óta töröltem őket youtuberól), Baron és Entak is ebbe a kalapba tartozik. Pancser az összes, a videóikhoz kiválogatják azokat a meccseket, amik jól sikerültek... és tudjuk, hogy WT-ben (mint minden játékban) az eredményesség az ellenfeleken is múlik. Namost, a játékosállomány 90%-a le van ragadva ott, hogy örülnek, ha ki tudnak lőni 1-2 ellenséget 5 meccs alatt, a nagy részük a semmiben repülve képes széttörni a gépét.
Láttuk ide feltöltve BullsBlood Fw 190 A-4-es eredményeit
, ott is tuti valami random pancser kupac volt az egész ellenséges bagázs. Ezt ne úgy értse senki, hogy leszólom az eredményét, mert nem. Amikor én szerzek 5-6-7 killt egy meccsen, akkor nagyon is tisztában vagyok vele, hogy az ellenség azt se tudta, hogy merre van arccal.Bohica félig-meddig ide tartozik, viszont ugye ők általában többen mennek, cobey, moevil és shadow is ott szokott lenni a videóiban, cobey egy baromállat
mo és shadow ügyesek, de Bohicának is meg kéne tanulnia rendesen kikerülni a headonokat illetve 1-2 manővert. Ettől függetlenül igényes videókat csinál és hangulatos az előadásmód, a kommentár, a viccek, a fail montage, stb.Tessenek megnézni Magz legfrissebb videóját (He 162), ahogy kommentálja a légiharc eseményeit, hogy mit-miért csinál, blabla. Színvonalas.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, ott is tuti valami random pancser kupac volt az egész ellenséges bagázs. Ezt ne úgy értse senki, hogy leszólom az eredményét, mert nem. Amikor én szerzek 5-6-7 killt egy meccsen, akkor nagyon is tisztában vagyok vele, hogy az ellenség azt se tudta, hogy merre van arccal.
mo és shadow ügyesek, de Bohicának is meg kéne tanulnia rendesen kikerülni a headonokat illetve 1-2 manővert. Ettől függetlenül igényes videókat csinál és hangulatos az előadásmód, a kommentár, a viccek, a fail montage, stb.