Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
erikke17
üzenetére
Én már egy hete nem nyomom, egyszerűen elegem lett. Csak vesztes meccs, általában egyedül maradok 4-5 V 1-ben. Meg szinte az összes meccsnél 58 perc környékén ad be a meccsbe, esélyem sincs emelkedni a többi fölé, hiába van jól mászó gépem. Ha lent maradok, akkor egyszerre 5-en jönnek rám...
Ma bemerészkedtem egy meccsre B-17G-vel. Szemből 2 Ta-152H meg 1 Me-410 B6/R-3.... Egyik Ta-152-est kiszedtem, Me-410 Critical hit-et kapott, de a gépem szárnyak nélkül maradt... Szinte a 3 legnagyobb tűzerejű német gép jött egyszerre. De vadásszal is így járok. Hiába vagyok Spitfire géppel, ami jól fordul, egyszerre 3-4 ellen nem bír az ember. Főleg mikor a csapatot 2 perc alatt ledarálják, aztán boldoguljak egyedül 5-6 gép ellen
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest