Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Kotomicuki #17246 üzenetére

Mostanában kicsit én is hanyagoltam, (ment sok GTA5 helyette), de egész elégedett vagyok azzal, ahol most tartok, ahhoz képest amennyi ideje megy a BP. Azt néztem tulajdonképpen holnaptól a T2-eseket elég lesz teljesíteni, meg belépkedni, 52(!) napom van 15 szintet összelapátolni. (sőt, elég csak 14-et, mivel 40/8-as vagyok azóta már, és 54/0-án kijön a festés is)

Nem véletlenül AB repülőben tolom, persze itt is embert próbáló feladat a BP, de én meg nagyon kitartó vagyok, plusz eléggé sokat tduok a játékról (igen, ma lehoztam még egy spéci/kalapos kötvény feladatot, konkrétan összehoztam 5db levegő legjobbját).

Az eveneteket régesrég nem csinálom, főleg mióta nem lehet a piacon eladott szemétből ingyen kigrindeolni egy prémet. Mellesleg azóta nincs prémem (2022 ősze), pedig előtte ingyen, event grindból évekig volt. Most pedig naponta 2-3szor kérdezi meg, hogy mikor veszek prémet? Hát... ahhoz nagyon jól kéne álljak anyagilag, hogy ez csak megforduljon a fejemben. (Anno, sok-sok éve költöttem néha kicsit a játékra, de akkor még nem ez a gané hozzáállása volt velem szemben).

Új hozzászólás Aktív témák