Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ugyanolyan messze vagyunk, mivel szembe száguldunk egymással. Előbb kezdek el tüzelni, ok, hatótávon kívül, de mivel folyamatosan tüzelek abban a pillanatban is, amikor beérünk a hatótávba (pl 800 méter). Ekkor ő is tüzet nyit (vagy előbb, de a lényeg, hogy érezhetően később mint én) leenged egy sorozatot, majd egy laza mozdulattal elfordul, így már az első lövedékem sem találja el, de abban a pillanatban én megkapom a lövései nagyrészét, és általában túl sem élem.
Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy 10 játékosból öt ennyire profi, hogy sokkal kevesebb idő alatt ő teljesen ki is fordul, mint amennyi időm nekem lenne és amire esélyem sincs.
De még önmagába véve ezt még hajlamos is lennék kimagyarázni valahogy, de mint írtam rengeteg jel szokott arra utalni, ha egy meccsben meg vagy b*szva, ez csak az egyik.Egyébként nem kell 2500 méterre menni, már 1200 is elég. Még fentről lefelé se éred el a puha földi célt sem. A nagyobb kaliberű lőszerek hamarabb letérnek a pályáról és "leesnek" hatástalanul, ha találnak viszont nagyobbat ütnek.
Hova tovább mostanában visszatértek az oldás után eltűnő bombák is, amik utoljára 2015-ben voltak probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Amazon Kindle
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest