Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz BerserkGuts #16966 üzenetére

Ugyanolyan messze vagyunk, mivel szembe száguldunk egymással. Előbb kezdek el tüzelni, ok, hatótávon kívül, de mivel folyamatosan tüzelek abban a pillanatban is, amikor beérünk a hatótávba (pl 800 méter). Ekkor ő is tüzet nyit (vagy előbb, de a lényeg, hogy érezhetően később mint én) leenged egy sorozatot, majd egy laza mozdulattal elfordul, így már az első lövedékem sem találja el, de abban a pillanatban én megkapom a lövései nagyrészét, és általában túl sem élem.
    Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy 10 játékosból öt ennyire profi, hogy sokkal kevesebb idő alatt ő teljesen ki is fordul, mint amennyi időm nekem lenne és amire esélyem sincs.
    De még önmagába véve ezt még hajlamos is lennék kimagyarázni valahogy, de mint írtam rengeteg jel szokott arra utalni, ha egy meccsben meg vagy b*szva, ez csak az egyik.

Egyébként nem kell 2500 méterre menni, már 1200 is elég. Még fentről lefelé se éred el a puha földi célt sem. A nagyobb kaliberű lőszerek hamarabb letérnek a pályáról és "leesnek" hatástalanul, ha találnak viszont nagyobbat ütnek.
    Hova tovább mostanában visszatértek az oldás után eltűnő bombák is, amik utoljára 2015-ben voltak probléma.

Új hozzászólás Aktív témák