Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Kolbi_30 #16826 üzenetére

Egy darab 4.3-as T3-as tankom van összesen, a legtöbb nemzetnél még 1.3 sincs kihúzva. Hajónál még ennél is rosszabb a helyzet. De igazából egyik mód sem érdekel, sőt akárhányszor tankozok párat mindig megállapítom, hogy ezt messzire el kell kerülni. A hajózás az elején mág kicsit érdekelt is, de nagyon hamar eluntam, ráadásul elképesztően sikertelen voltam benne, gyakorlatilag free frag. Totál elvette a kedvemet.

Már eléggé régen rájöttem, ha BP.-ben haladni akarok, akkor több ok miatt is AB repülő. Persze a kihívások egy része így lehetetlen (mert nem csak repülősek vannak) de igazából ahhoz, hogy az accom alkalmas legyen mindhárom módban a dolgok kipörgetéséhez kb 1 évet kéne sz0pnom tankkal és minimum ugyanennyit hajóval. Ennyit meg pláne nem ér a dolog.

Egyébként azon, hogy a játék direktbe olyan játékmódot ad be amiben nem tudom teljesíteni az általa feladott és át roll-olhatatlan feladatot, nem tudom mit segítene a tank vagy a hajó. Itt a probléma, hogy a játék figyeli, hogy mi a feladat, és milyen járműved van, és nemhogy segítene, hanem direkt keresztbetesz. Pl a tegnapi példánál, milyen jó, hogy így 25 meccsre sikerült odakössön csak a T3 miatt. Az más dolog, hogy vagy 10 meccsből instant kiléptem, ami senkinek sem jó, és a játék hülyesége miatt még én kaptam a crew lockot, így azokat sem lehet igazán gyorsan lepörgetni.
    Ha melléteszem ennek a játéknak a Forza Horizon 5-öt egyértelmű : Az rommá jutalmaz, csakhogy maradj, és játsz, ez meg büntet és szivat. Alapvetően kellene változtatni a hozzáálláson. Mert ha mondjuk értelmesen 2-3-4 meccsből meglehetne csinálni a napi haladást, nem is lenne kérdés, hogy tolom, de tegnap szabadnapomon nem volt időm lehozni, munka meg élet mellett, meg jobb ha bele se kezdek, mert ami időt belerakok az is fölösleges pocsékolás eredmény nélkül. Na így érik el, hogy a zseniális "tartsuk ott a free playert mindenáron" technikájuk az ellenkezőjébe fordul ...

Új hozzászólás Aktív témák