Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Hmm, én meg pont az USA-t nem igazán prefarálom, náluk csak a Japánok jönnek be kevésbé
Persze ezeknél még tier1-ben vagyok, Japóknál egy gépet fejlesztettem ki eddig összesen, USA-ban meg 2 vagy 3-at. Oroszokat vittem legtovább, de valahogy most már róluk is lekattantam, épp Angolokat viszem. Németekhez meg néha megjön kedvem, és szerintem tök szar tier1 gépeik vannak, mégis egész jól szokott menni velük, már egy tier2-est kifejlesztettem. -
pakriksz
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
azt hogy? Athlon II X4, 3,1ghz radeon 5770-el maxmax grafikán megy (élsimítás nélkül, mert az minek 1080p-re)
Egyébként arcade módban kipróbáltam a kezdő ruszki gépeket, és bizony nagyon OP-k az amcsikhoz képest azzal kezdtem hogy 7 ellenséges gépet sorban lelőttem, közben 3 földi egységet is, jóval könnyebben és gyorsabban mint p-26-al, vagy p-36-al), nulla halál. És ez nem egyszeri alkalom volt, bár általában többször halok meg, mert állandóan rammerek jönnek szembe és nehéz elkerülni hogy nekem jöjjenek, mert ők soha nem próbálnak kitérni, csak én...
-
D013
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Külön szintezik a profilod, és külön az adott nép amelyikkel tolod. Az új repcsiket az adott népnél elért szinted után veheted, annak nincs köze a profilod szintjéhez.
A Bf109 lefed vagy 7 altípust. Az első emlékeim szerint még felejthető, a többinél felszerelhetsz a szárnyakra géppuskákat miután kifejlesztetted. Ez az én 9-es szintemen 3 db 20 mm-es ágyút jelent egy gépen..brutális. Konkrétan 0,5-2 másodpercig tartod egy vadászon és szétszakad. Bombázók ellen is hatásos. Azt hiszem 13-as szinten kapunk olyan típust amelyiknek már az orrban lévő 20 mm-es mellé, 2 db 30 mm-est lehet szerelni a szárnyakra..alig várom.
Maga a gép papír, de a kanyarodás, sebesség, emelkedés szerintem elég jó......a amcsiknál a tier V-ös P-40-et semmi sem viszi nálam, 9es szinten is használom, nincs olyan amit ne kanyarodna le.

Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze ezeknél még tier1-ben vagyok, Japóknál egy gépet fejlesztettem ki eddig összesen, USA-ban meg 2 vagy 3-at. Oroszokat vittem legtovább, de valahogy most már róluk is lekattantam, épp Angolokat viszem. Németekhez meg néha megjön kedvem, és szerintem tök szar tier1 gépeik vannak, mégis egész jól szokott menni velük, már egy tier2-est kifejlesztettem.
"

Maga a gép papír, de a kanyarodás, sebesség, emelkedés szerintem elég jó...