Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
A 3.7-essel régen repkedtem, de kb 3 éve 80%-ban tankozok, így a repülős ággal nem nagyon foglalkoztam (9.0-ás jetekig eljutottam anno, ott már nem érdekelt a repülgetés, néha PBJ-1H-val bejöttem trollkodni Reál repcsibe, és ennyi).
Aztán most elkezdtem fejlesztgetni az elkezdett gépeket, hogy megnézzem, mit lehet kihozni belőlük, ezekből egyik a P-63A-10 lett, ami elnyerte a tetszésemet, fullosan egész jó gép ez is.
Közben amiket a kb 3 év alatt berakosgattak a kifejlesztett gépeim közé a fejlesztési fába, elkezdtem kifejlesztgetni. Akkoriban pl csak a 3.7-es P-38L volt, most meg a prémiummal van legalább 4 verzió a P-38-asból. P-47N és a P51-H is újdonság számomra, B-34-es, és még sorolhatnám. És mivel reál repcsiben azt vettem észre, hogy kb 4.3 - 4.7-ig lehet jól boldogulni, kifejlesztem ezeket a gépeket, hogy ne legyen lyuk a fejlesztési fában

Németeknél meg az Me 264-est szereztem meg, briteknél pedig a bombázó ágat húzom kifele, mert marhajó a bombaterhük. -
KROK640
nagyúr
így is hozzá lehet állni, bár ez esetben az van, hogy kb teljesen mindegy hogyan teljesítek, a játék el van döntve előre.
Másrészt ezen elméleted nem magyarázza a hármas tipust (ami fura mód csak boosterrel van).Meg fura, hogy régen úgyis tudtam első 1-3ban benne lenni, hogy nyertünk. Volt is ilyen kötvény feladat amit szerettem is.
-
KROK640
nagyúr
Van itt azért egy nagy tévedés : ugyan ingyen játszok a játékkal, de tartalom vagyok benne.
Ami engem illet, ugyan kb 5000ft-ot költöttem a játékra, de 5+ éve (egy félév kihagyással) minden nap felmentem és 20 perc - 480 perc (egy időben nem volt ritka a 8 órányi csapatás sem), szóval ha úgy vesszük egyfajta második munkahely.Na ezért cserébe kapom azt, hogy az esetek 90%-ában "felfelé" játszok (1-1.3BRel is akár simán), hogy elfújja a szél a lövedékemet, hogy kilövöm a gépet és csak assistsot kapok (kell a kill másnak), ha összeütközök egy géppel miközben lövünk egymásra 20-ból 19-szer tuti h ő kapja a kill-t én meg a semmit, és hogy balfhasz kapitányék a társaim! (mindezt azért ahogy SP4C3 is mondja, mert a sok kis 10 éves csíra apu/anyu bankkártyájával megtömték a gazsi zsebeit.)
1426 óra játékom van (csak repülővel! van mellé minimális tank és hajó is) ami majdnem 60 napnak fele meg tisztán! Erre az a jutalmam mindezért, hogy azontúl, hogy freekill meg free loss vagyok (11644 játékból 5706-ot nyertem meg) még az elején BIG REWARDnak tuilajdonított jutalom is, egy semmire való tanknak (mivel repülök nekem az) a tesztvezetését kapom meg. Századjára is. Már az is megfordult a fejemben, hogy megveszem, hogy mgéegyszer ne kapjam meg, de 10K GE óriási összeg. Bezzeg repülőhöz tesztvezeteést még konkrétan NULLA alkalommal kaptam, pedig azt lehet h még meg is venném...
Azonfelül azt vettem észre (az utóbbi időben rengeteg lehetőségem van játszani, mivel olyan tevékenységet végzek ami mellé az ilyesmi passzol) hogy a játék nagyon de nagyon megbűntet két dologért :
1. Ha egyedül mersz játszani. Nyilvánvaló, és tesztelt, hogy 3-4es squadban sokkal de sokkal nagyobb a win rate és a túlélési esély is.
2. Ha sokat mersz játszani. Megfigyeltem, ha sokat játszok akkor állandóan sz0póvágényt kapok, és simán lemegy az, hogy 38 játékból van meg a 10 win ...A booster is érdekes mert úgy van bellítva, hogy 10 esetből nyolcszor instant szar game (mezőny hátsü fele, loss) két esetben meg átlagos, vagy épp jó (de nem kiemelkedő!) meccset kapsz, így mindig reménykedsz, hogy talán most jön a jó meccs, és akkor be lehet seperni boostewrtőlk függően 3-4 jó meccs jutalom mennyiségét is.
-
-
csongi
veterán
Sajnos magas br-be jellemzően a fizetős játékosokat látom.
A szerverek félig vannak. Az alacsony br-be pedig egyre több a fizetős.
Illetve a sok áldozati akkont. Vesz egy csalást, felfűzi egy szűz akkontra, és megy élvezkedni.
Sok klán él ezzel a lehetőséggel. Számos esetben megbuktak. de személyes beszámoló is van. Az új anticseat rendszer se lesz jobb. Sajnos bevétel orientált, ezért saját maga fogja árulni a csalásait. -
KROK640
nagyúr
Érdekes, de a hsszútávú prém annyira nem jó üzlet a playernek sem.
Azt vettem észzre, hogy az első 2-3 hétben lehet nagyon szárnyalni, utána eléggé viszsaesik az ember.
Lehet, hogy legérdemesebb 2-3 hetes prémeket lenne venni, olyan 1-2 havonta. Attól is függ mennyi ideje van játszani az embernek -
csongi
veterán
Konkretan engem sem. :).
Csak regen szerettem volna ha meglenne a chalanger. Most leptem egyet iranyaba. Vettem egy keves sast, hatha jobban haladok igy. A legroaszabb a stockos jarmu, az valami szenvedes mire hasznalhato lesz. Ezt feleslegesnek tartom, Valami mast talahattak volna ki. :). Kb 6-7 jetem van amit nem vettem meg, egyszeruen nem vonz.
Br2.7 -4.7 Itt repkedem. egy ideje. itt oldottam fel a jeteket. :).Az MKVBTrop es az MKVC. Sipitik nagyon jok. A 4db 20 as nem kerdez. :)
Nekem nagyobb elvezetet adna, ha az ellenseg megjeloles CW rendszeru lenne. Tankrealba lehet jot repulni igazan, csak ott meg a legvedem... :).Amit eszrevettem, hogy kb 50ezer jatekos kornyeken mar sok csoda jatekos megjelenik. Rendszerint este 6ora magssagaban. Nagyon sok keves belepessel es alacsony jatekoraval rendelkezik. Valahogy mindent tud. Olvastam, hogy sok a berjatekos is. Megbizasos alapon fejlesztenek. Nem tudom mi az igaz.
Mikor 20-40 ezer koruli jatekos van erezhetoen jathatobb. -
csongi
veterán
-
csongi
veterán
Tudjuk miért

Amúgy le lehet szedni ezeket is, amint csapatként működik.
A legtöbb gondot ez okozza. Szövetséges oldalon agyhalott mód a divat. sajnos.
Német, Olasz, Japán oldalon valahogy sokkal nagyobb az összetartás.
Ez meg jelentősen nehezíti a dolgot.
Most sok a kezdő, amcsi és stb vonalon. -
csongi
veterán
Te szerencsés ember vagy

Melyik nemzetet repülöd?
Sajnos nem ezt tapasztalom.
Mikor egy Japán gépnek a tulajdonságai táblázat szerint rosszabbak mint egy Spinek, és semmi köze játékbeli teljesítményéhez.....
Szövetséges Brit gépek Br besorlása lapból el van tolva.
Az 1b.r eltérés valójában sokkal nagyobb.
Élő példa a Propos gép magas br besorolása.De említhetném a csodálatos I180S-t
besorolását, adatlapját.
Vagy a sok Pn47 prémium jelenlegi helyzetét is.
A múltbélit ne is említsem. -
KROK640
nagyúr
Jó ha vannak kisebb gépek a presetben akkor igen. De a legnagyobb gépedhez képest maximum +1.4-et adhat.
Tehát ha mondjuk 4.3-as a preseted, maximum 5.7-et kaphatsz. De ha van a 4.3-as presetedben mondjuk 3.0 vagy kisebb,. akkor persze az sajnos nem számit.(illetve igen de csak az első háromnál és ha kisebb az eltérés mint 1.0 br) -
pc360
addikt
RX 470-nel movie szinten
játszomjátszottam, ráadásul 1-2 beállítást ahhoz képest is feljebb toltam. Egyszer se esik be 60 FPS alá, de jellemzően inkább 100-120 körül van.csongi: "beta verzios" Heh? Én se vagyok már a legnagyobb rajongója, de azért ennyi izét összehordani mindig a játékról az érdekes. Szép lassan kikopik nálam, meguntam. Neked is javaslom ezek alapján, és akkor gond egy szál se.
-
Francia91
veterán
-
csongi
veterán
Nevezhetjuk barhogy
. Valami van.
A legnagyobb hiba a jarmuvek fejlettsegi szintje.
Abnormalis ertekeket produkal.
Egy hatalmas baromsag az egesz ahogy van.
Egy lanctalp fejlesztes a szerkezeti sziladrdsagot noveli...
Atya eg.
Ergo egy fejletlen jarmu, levegobe vagy foldon siman hulladek akar egy BR el is lejebb.
Ezt ki kell venni a jatekobol. Emiatt szar az egesz. Totalisan eltorzitja a jatekot. Nem mindegy, hogy fejlett vagy fejletlen az amire ralo az ember.
Emiatt nem lepek at a Jetekre es nem lepek 6.7 tankok fole
Megunja, utalja az ember az egyet elore kettot vissza rendszert.
Ez lesz a jatek hala es ez generelalja lefele a jatekos szamot.
Illetve azok akik kiprobaljak, Br3-4 utan otthagyja mert premiuim elofizetes nelkul az eletbe nem lesz kesz egy gep.Illetve a nemzetek kozotti hatalmas szakadek amit letrehoztak...
Azert mert pl a Brit tankoknal nincs pontos infojuk a pancel osszetetelerol, akkor alapertelmezett hogy gyenge, es egy kaviccsal attobhato. PlA sebzesi modelt meg jobb ha nem is vesszuk figyelembe.
Mikkor egy fel tonnas szalmabala pattog a zabk elott, de egy kerites karo lefekezi....
Koszonom, erre a fizikara milyen modelt lehet rahuzni epiteni?
Teglafalakon nem lehet atmenni atloni. Nezgetem a talalti rontgent is.
Csodaszep, de ez a motor nem kepes azokat a kis szogvaltozasokat lemodelezzni ami ott lathato.
Repulo gepek mozgasa amit dicsertek egyes pilotak, de ez keves ahhoz, hogy a harckocsik vilagaban is megallja a helyet.
Szamtalan esetben megnzetuk a hatul haldo lassabb jarmu gyorsabb mint az elol halado jarmu.
Van egy % elteres es azon belul osszehozza a jermuveket.
Igen eletszeru.
A jarmuvek adattablai meg mokas adatokkal van teli, pont a verpistikeknek tokeletes. Sok feleseleges marketing adat.
.
Realistic...meg simulator... az hat.
. -
csongi
veterán
Az IS7nél feladtam az egész kereskedelmi szálat.
be sem tudok lépni a Stor-ba mivel, szerintük a Google órája és a windows órája nem egyformán működik.
Hát majd egyeztessenek a két céggel, mitől lehet ez ...
Megpróbáltam összehozni az időzónákat, meg egyebeket, elcsesztem rá egy csomó időt, és a végén átgondoltam, kell ez nekem?
Nem
Az egész IS7-es mizéria pont azért lett ennyire bonyolult, hogy az juthasson hozzá aki sok órát tölt a gép előtt, vagy teli van pénzzel. Ebből is a másodikra alapozták az egész feladat sort.
Szerintem a játékban lévő Isz7-ek 90%-ért valamilyen formában fizettek a gazsinak
-
pc360
addikt
Jahogy... már látom. Ekkora faszságot, 20 assist, 11 kill egy meccs alatt, hogyne.
A többi feltétel még úgy-ahogy rendben is lenne, de ezekért pont nem fogok órákat árkádban szopni, főleg, hogy 2 nap van ezeket teljesíteni, aztán kezdődik ugyanaz előről. Az milyen meccs már, ahol csak azért repülök, hogy megsebezgessem őket, de ne lőjem le? Tök nevetséges. -
csongi
veterán
Gratula!!!
Latod, csak sok orat kell eltolteni egy premium gep megszerzesehez a jatekkal.
Nekem azota idom nem volt jatszani, kb 30 percet sikerult.
Ez a fejlesztesi mod Oroszos gondolkozas. Meglatszik a jatekosok szaman. Hiaba vonta be az Xboxoskat, tobben nem lettunk, es csak a penzes agyatlanok vannak tobben. 2 szintu jatekos asz legenyseggel br7-be tolja.
.
Azert nem jelentettek fel oket europaba szerintem, mert az adott csoport nem jatszik vele. Pedig megerdemelnek.
Sajnos nem ebred fel a Gazsi. Hiaba hozza a premium Is7 meg hasonlo eventes jarmuveket, csak idoszakosan ugrik meg a jatekos szam. Illetve bevetelhez jut, mert rengetegen egyszeruen megveszik.
De nem tud abbol az ordogi korbol kikerulni. Ez is egy uzletpolitika.
A kemenymagbol, vagyis mondhatni, allando ugyfelkorbol el meg.
Egy darabig mukodik, de aztan nem. Es nem a WarThumderben csalodnak a jatekosok, hanem Gazsiba.Illetve tipikusan hazai tamogatasok. Szoftveresen olyan trukkoket vetnek be, hogy az elkepeszto. Isszonyat erezheto az algoritmus meglete.
Hetek ota hanyagolom a jatekot. Amikor jatszom, a Britt tankok csoda talalati mennyiseget kibirnak. Amig minden nap toltam, 95%ba egy lovessel likvidaltak.
.
Most, egy tankkal vegig tolom a kort, es 3-4 enemyt kiszedek RB-be.
Es valami csoda modon, nem tesz feljebb az adott Br-nel.
Elotte csak magasabb br-be jatszatott. Mostanaban a Nemet es Orosz nemzet kulon van. Egyedul mar nem kepesek a szovetseges nemzeteket legyozni. Mikor egyutt vannak akkor rendre csatat nyernek. Az adott br legjobbjaival jonnek es eselytelen ellenuk a nyert csata szinte.
Az orosz nagy klanokba is jelentos reszuk ezzel ket nemzettel tolja.
Mikor megjelenik mondjuk 2 Tyrentes, lehozzak a meccset.
. -
PAtr0n
addikt
Hosszú ideig nem játszottam, tegnap bementem németekkel 1 kör AB-be. BF-110 C4-el kezdtem. 5 kill, ebből 2 lövésszel, az egyiket magától nyírta ki, a másikat manuálban én. De eleve az Air targets lőszer baromira hasít most, meg oda megy ahova kell.
Rohadtul érezni mikor manipulálják a játékot, főleg ha nem játszol vele egy darabig.
-
csongi
veterán
Nekem johetnek az FW-vel. Headon-ba jonnek mint a tulokok.
, ha azt benezik akkor nyekk van nekik. 1v1 be.A p47 meg csak maszatolas lett. Rovid ido alatt megfejtheto a dolog. A14.1m/s p47 siman emelkedett velem vegig pedig a spitim 18m/sec el emelt.
Ha nem szembe rohannak a 47-ek, hanem pici kerulot vesznek, ami kb 5perc plusz repidot jelent, ismet ugyan ott vagyunk mint elotte. 4ezertol felfele jobban megy az a mocsok, es 5k-tol mar nem kell kergetni a sajat br-be mert elmegy.
Illetve a 900km/h zuhanassal nem igazan kell vele zuhanni.
Par percel kesobb kezdi el az energia harcot, kb ennyi.
Meg mindig alacsony br-be vannak a premiumok.
5.7 korul lenne realis ha ebben az allapotaba maradna.Nem is csattognak vele nagyon CW-be.
. -
-
pc360
addikt
Végigmentem ismét az amerikai tech tree-n egy kezdővel, kifejlesztve minden hiányzó gépet. Pont ezt a P-38-ast gyűröm én is. De ha nem épp légi indítású a meccs, a P-47D-28-hoz képest eléggé szenvedés. Lassab, kevésbé fordul, és fegyverzetben is csak 1 db 20-assal több, feltéve, ha feldobtad a gunpodokat, különben 4 x 12-vel kevesebb. Nemtom, nekem is volt most vele 1-2 jó köröm, de nem igazán éreztem még rá a lényegére.
-
pc360
addikt
Az összes FW 190 egy darab fa (az A-4-es emelhető ki egyedül), a D-9 viszont már teszi a dolgát, és jobban bírja a nagy sebességeket. Az alapgépet meg ne hasonlítsd semmihez! Az minden BR-ben a használhatatlan kategória. Ha meg forogni szeretnél, akkor továbbra is Spitfire vagy valami japán kell.
-
-
Mindjárt küldök vidit, előhozom. Ellentétes kormányt próbáltam meg a gáz levételt(F4 phantom dokuból rémlett) de lelassúl meg magától lenyomja az orrot és szépen földbe fúrom
Videó,még dolgozza fel -
Alg
veterán
Helyreigazítás: Nem minden LF verziónak volt lecsapva a szárnya, viszont minden LF a 66-os Merlint kapta, szóval mégiscsak jó a jelölés

Épp most építek egyet (még nem tudom hogy orosz vagy brit festés lesz-e rajta...) szóval kicsit utánanéztem. Egyébként rengeteg konfigurációban készültek, különböző szárnyakkal, motorokkal, fegyverzettel, aerodinamikai elemekkel... (pl volt rövidebb és hosszabb csűrőlapos, többféle alakú vezérsíkok...)
-
csongi
veterán
Koszi!

Eleg keves Magyar nyelvu irast talalni a geprol. Valahol olvastam, hogy ehhez a gephez fejlesztettek a legtobb legcsavart, es sok valtakozo szogallasut is hasznaltak.
Mindenesetre nagyon sok verzio van tobb mint 40. Ehhez kepest, igen ritkas a brit vadaszok.
Nem baj, jobban lehet haladni
. Fejlesztesi koltsege valahol a nemet es amcsi gepek kozott van.
A jatekba amit megfigyeltem, hogy ha ketten megyunk be PC360-al akkor altalaban egy Br-el erosebb gepek vannak ellenunk. Ha kulon, akkor kb ugyan az a br besorolasu gepek vannak ellenunk.
Valoszinuleg vagy a jatekos level, vagy a pilotak ossz kezettsegi szintjet is figyeli
Az elso idoszakban egy harmadik kezdo jatekos is jelen volt. Akkor kb normalisnak mondhato volt a helyzet. Legalabbis nekunk volt normalis
. Aztan, ahhogy fejlodik o is, megint csak magasabb br-ek vannak ellenunk, es egyre tobba premium gep. Most a P47 naci gepek vannak sokan. Es eleg nehez ellenuk jatszani. Foleg ha 2.7 es vasakkal vagyunk. -
Micsurin
nagyúr
Én egyetlen géppel akartok(nék, ha az mk108 nem dísz lenne...) játszani, és az a K4, per pill nem éri meg.... a leszikrázó 30-as miatt ~2 kill / battle, ha nem jön be a 3. akkor mínuszos vagyok.
Ha átülők az angolokba akkor nincs gondom, leforgóm leszedem, bár a hispánoktól se vagyok elájúlva, volt az jobb.
...sírok sírok mégis leülök mivel nincs más a piacon....

-
pc360
addikt
Az M20-nál írják is, hogy gyújtós, azt ki akartam amúgy is próbálni, csak még nem jutottam el a rank 4-ig velük. Sose szerettem a lézerslagot, nem látok tőle (AB / RB), de ez még változhat.
Az orosz amúgy az, ahol a földi célpontos sorozat tartalmazza a legtöbb HE-t, a japóknál a 20 mm Ho-5 stealth a király. Megint rákaptam közben...

Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Mini-ITX
- World of Tanks - MMO
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó új, bontatlan csomagolású, garanciális Sennheiser Momentum True Wireless 4 aktív zajszűrős (AN
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

besorolását, adatlapját.
(igaz, He-219 boy vagyok, áldás a radar) mondjuk akkor ne ilyen 1 bo +8 fi kompozíciókban sorsolja össze a csapatomat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyedül én voltam német vadásszal.