Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
lkalmi
csendes tag
üdv!
meg oldódott a probléma.
a hardvergyorsítást felhúztam teljesre, meg csak a directx6- os volt fent, ezért felraktam a kilencest. -
lapa
veterán
mert gondolom bénán írták meg, bár a béna ugye relatív lehet. próbáld meg esetleg kompatibilitási módban indítani a telepítőt: exe fájl --> jobb gomb --> compatibility fül. bár nem hiszem, hogy elengedi. nemtom a telepítési fájlokat (inf-ek stb.) kirakta-e már valahova a telepítő, akkor megpróbálhatod control panel --> add hardware --> listából --> lemez --> inf megmutat módszerrel.
-
ALI_G
veterán
Hali!
A Winampban be van kapcsolva a direct sound?
Nekem 5.1-van, és voltak problémáim nekem is, h mind megszólaljon. A CD-n volt egy progi amit nem rakott fel alapból és az kezelte az egész alaplapi hangkarit (6 chanel). Szal az nekem megoldotta, de nézd meg a winamp-ot.
Ha vki beugrik ebbe a topicba és használ server2003-at akkor árulja el h. az alaplapom drivere miért írja ki az USB hub telepítése közben, hogy csak SP1-es XP-re tudja felrakni. És ezért nem tudom használni az USB-met. Alaplapom MSI k7n2-delta-L -
lkalmi
csendes tag
üdv. nekem a 2k3- ommal olyan problémám van, hogy csak két hangszóró szól.
a hangkártya tesztelővel szól az összes hangszóró, de pl. winampal, media playerrel csak
két hangszóró. xp- nél frankón ment minden.
Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest