Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
turkf
csendes tag
Sziasztok! A Voyager-ről csak annyit, hogy én auto HIFI-be használok olyat. kb 1,5 éve. Eddig teljesen bevált. Semmi baja. Most komolyan gondolkodok egy ilyen masnián. Szerintem nem kell tőle annyira megilyedni.
A másik dolog, hogy ok, kicsi az akksija, bár az acer-eknek is szinte mindnek 2000-es akksija van. A TFT nbem tól nagy, de a Lonovo R50 szériájé se nagyobb...
Szóval nem kell valamit azért fikázni, mert olcsó.
Vagy ha igen akkor vagyél drágábbat. Van akinek ez is tökéletesen megteszi. Én pl. ha vennék fél milláért 1 notit félnék dolgozni rajta, mert mikor romlik el. Akkor meg minek???
Üdv Feri -
turkf
csendes tag
Sziasztok! A Voyager-ről csak annyit, hogy én auto HIFI-be használok olyat. kb 1,5 éve. Eddig teljesen bevált. Semmi baja. Most komolyan gondolkodok egy ilyen masnián. Szerintem nem kell tőle annyira megilyedni.
A másik dolog, hogy ok, kicsi az akksija, bár az acer-eknek is szinte mindnek 2000-es akksija van. A TFT nbem tól nagy, de a Lonovo R50 szériájé se nagyobb...
Szóval nem kell valamit azért fikázni, mert olcsó.
Vagy ha igen akkor vagyél drágábbat. Van akinek ez is tökéletesen megteszi. Én pl. ha vennék fél milláért 1 notit félnék dolgozni rajta, mert mikor romlik el. Akkor meg minek???
Üdv Feri
Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest