Hirdetés

2019. október 23., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) kymco


kymco
(veterán)

Sajnos én családi okokból nem vehettem részt a koncerten... :((
Milyen volt? Kinek tetszett?
Tényleg olyan sz@r volt, mint ahogy az Index írta? :(

www.refujvaros.hu

(#2) kymco


kymco
(veterán)

Senki :F

www.refujvaros.hu

(#3) bLaCkDoGoNe válasza kymco (#2) üzenetére


bLaCkDoGoNe
(veterán)

Engem felhívtak a barátaim, hogy ha nem életbevágó ne menjek, mert q... sokan vannak. Úgyhogy nem is mentem. Egyébként azt mesélték, hogy az embertelen tömeget leszámítva (meg azt, hogy majdnem agyontaposták őket) nem volt rossz.

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#4) littlejohnny


littlejohnny
(tag)

Kollegam a www.sting.hu szerkesztoje, Attis. O volt, erdemes figyelemmel kiserned az oldalat, mert lassan felkerulnek az elmenybeszamolok.

(#5) engusz


engusz
(veterán)

Rövid (negatív) élménybeszámoló.
Az Örs Vezér teréről indultunk a barátokkal. Már ott nagyobb volt a forgalom, lehetett tudni, hogy sok mindenki megy a rendezvényre. Itt még könnyen fel tudtunk szállni a metróra. A Deák Ferenc téren sem voltak valami sokan, leszállva a metróról. De aztán jött a pokol, a kis földalatti. Kb. az 5. vagy 6. körben fértük fel. Nem csak a peronon, várakozás közben, hanem utazás közben is úgy éreztük magunkat, mint a szardíniák. Talán ezek még idáig rendben is voltak, hiszen nagy rendezvényről volt szó, sok embert mozgatott meg.

Kiérve a helyszínre óriási tömeg és SZEMÉT. Amerre a szem ellát. A hulladék csak egyre több lett, mikor már többen osztogattak szórólapokat és az ingyen Coca-Cola-t. Öt méterenként árusok: perec, sör, üdítő, villogó, biz-basz. Mindegyik ordított, pedig volt elég nagy hangzavar nélkülük is.

Naivan úgy gondoltuk, hogy van esélyünk eljutni a színpadig. Ez volt a legnagyobb hiba. :) Be a tömegbe! Egy ideig lehetett normálisan haladni, nem volt semmi gond. De aztán... Ilyenben még sosem volt részem! Mindenki ordított és nem egy irányba haladt a sor, hanem körbe-körbe! Páran el is estek, volt aki üvöltözött, hogy ki akar onnan menni. Lehet, hogy klausztrofóbiás volt a nő. (Jó helyen tesztelte, hogy tényleg az-e!) A többiek kameráztak, kajáltak és fröcskölték az ingyen kólát.

Kb. húsz perc után sikerült visszavergődnünk a Hősök terére. Egy-két barátommal feladtuk, a többiek vállalkoztak arra, hogy megkerülik az egészet, ezért a másik oldalról próbálkoztak. Mi hazamentünk.

Azt mondták, hogy jól érezték magukat, leszámítva a 45 perces várakozást, mialatt T-Mobile-os reklámok mentek.

Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.

(#6) Pet_i


Pet_i
(senior tag)

Barátnőmmel megpróbálkoztunk eljutni legalább a színpad magasságába. Hiba volt. Majdnem összenyomott minket a tömeg. Persze rögtön úgy határoztunk, hogy visszafordulunk, dehát azt sem lehetett, meg sem lehetett mozdulni. Nagy nehezen, az oldalsó sártengerben lavírozva sikerült eljutnunk egy mellékutcáig, ahol végre egy kis levegőhöz jutottunk. Komolyan féltünk mind2en, egyikünk sem éppen hatalmas termetű, ijesztő volt ahogy préselt a tömeg. Ráadásul oldalt még egy kerítés is volt, még jó hogy nem préselődtünk ahhoz... Egy időre elment a kedvem az ilyen tömegrendezvényektől. Igaz pár éve voltam kint 1x, és ott távolról sem volt ehhez hasonló borzalom. :( A szemét és a még kezdés előtt már lerészegedett emeberek meg már csak tetőzték a ''hangulatot''. :(

Ja, még valami: egyszercsak jött szembe egy babakocsis fiatal anyuka. Mondtuk neki, meg mások is, hogy jobban jár, ha nem megy tovább a tömegben a babakocsival (ekkor már mi visszafelé mentünk, kicsit már ''lazább'' prés alatt). Ugyanúgy ment tovább be a tömegbe - hát normális az ilyen?

[Szerkesztve]

(#7) engusz válasza Pet_i (#6) üzenetére


engusz
(veterán)

A sárból nekünk is jutott. :(

Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.

(#8) vicces


vicces
(addikt)

hu de jo, hogy nem mentem ki :)
egyébként az index nagyon lehuzta a szinpadon történteket

16 éve itt.. :)

(#9) kbalage2


kbalage2
(aktív tag)

Hát igen tömeg az volt nemkicsi... mi direkt jó hátra mentünk, onnan ráláttunk a hátsó kivetítőre (aminek mondjuk volt baja, pár panel full fekete volt) meg a színpad jobb felső sarkát is láttuk :DDD Ott nem volt vészes a tömeg, viszont amikor megpróbáltunk felelőtlenül kijutni a wckhez az nagyon durva volt. Totál tömegnyomor, mindenki összepréselődve a placc szélén, pont akkor találta ki pár agyas hogy dejó dolog felmászni a mobil budik tetejére, szal jó kis kalandtúra volt :DDD Egyébként a zene miatt megérte, bár Stingék néha átváltottak örömzenélésbe amit annyira nem értékelt a nagyérdemű. Meg pár arcot el kellett csitítani a környékünkön hogy ha üvöltve akarnak sztorikat mesélni ahoz nem feltétlenül kell élő zenei aláfestés, más Sting miatt jött ki és nem rájuk kiváncsi.

(#10) Pet_i válasza vicces (#8) üzenetére


Pet_i
(senior tag)

Azt már nem láttuk...:(

(#11) Den válasza vicces (#8) üzenetére


Den
(veterán)

Az index mindent lehúz. ennyit tudnak :)

www.simson4t.hu

(#12) vicces válasza Pet_i (#10) üzenetére


vicces
(addikt)

ott van még

végigfikázták a fellépőket. az összeset. stinggel együtt:)) asszem csak a gesztiről irtak egy pár pozitiv hangvétlű sort.


a szentmihályom presszo lesz ciket olvassátok. csak nem emlékeztem a cimérte. bocs :)

[Szerkesztve]

16 éve itt.. :)

(#13) vicces válasza vicces (#12) üzenetére


vicces
(addikt)

de nem tudok helyesen irni :B

16 éve itt.. :)

(#14) TheVeryGuest


TheVeryGuest
(senior tag)

Én kb. ezt is vártam. Utoljára a Joe Cocker koncerten voltam kint, azt iszonyatos fokhagymás sülthússzagban álltuk végig, hála a mindent elárasztó Lacipecsenyéseknek. Utána visszagyalogoltunk a Thököly-ig, hogy felférjünk a 30-as buszra.

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

(#15) Arhel válasza kymco (#1) üzenetére


Arhel
(senior tag)

Én voltam! :DD
És nekem tetszett, de én csak a Sting-en voltam >> és az jó volt :C

Ingyen kóla, ingyen párna, ingyen frizbi...
nah ehhez hózzá tartozik, hogy a végén elkezdték osztogatni az ingyen frizbiket és a sok jó magyar helyenként 20-30 frizbivel szaladgált a kezében, és akinek nem jutott, mint pl. nekem, az megpróbálhatott kérni ezektől az emberektől, akik persze 1-től sem akartak megválni, mert hogy az neki kell >> de mi a f@szra??? Abból fog enni?? Szal én frizbi nélkül maradtam, de cserébe vagy 7 kólát szereztem és ebből 3 én ittam :D

(#16) TheVeryGuest válasza Arhel (#15) üzenetére


TheVeryGuest
(senior tag)

Lehet, hogy a ''Hardver Piac''-ban majd feltűnik a lila freesbee. ;]

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

(#17) faster válasza Arhel (#15) üzenetére


faster
(nagyúr)

Nekem egy csaj a kezembe nyomott egy doboz sört. :C Én is csak Stingen voltam, nekem tetszett. A tömeg nagy volt, de ez nem lepett meg.

(#18) Arhel válasza TheVeryGuest (#16) üzenetére


Arhel
(senior tag)

Annyira nem volt vmi nagy szám azok a freesbee-k, csak a magyar mentalitás ... :((( Ilyen vékony vacak műanyagból voltak.

(#19) fokukac


fokukac
(veterán)

a tömegnyomor és az egymás letaposása max. azért tűnt szokatlannak, mert nem voltatok még metallica koncerten... :D

-----------------------

egyébknt az ilyen ingyenes rendezvényekkel az a baj, hogy egészen más a nézőközönsége, mint egy hagyományos koncertnek. míg egy olyanra csak a ''rajongók'' mennek el, az ingyenes koncertre elmegy fű-fa virág, családok, kisgyerekek, stb.

a tömeg pedig tényleg nagyon nagy volt, és elég rosszul volt megszerve minden...

a coca-colának hála bokáig állt a szemét az egész téren...

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#20) engusz válasza fokukac (#19) üzenetére


engusz
(veterán)

''a coca-colának hála bokáig állt a szemét az egész téren...''
Volt ott perec, papír és még ki tudja, hogy mi...

Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.

(#21) bcs válasza engusz (#20) üzenetére


bcs
(aktív tag)

engem a szemét nem, de visítozó hülye p.csák nagyon zavartak...

(#22) kbalage2 válasza fokukac (#19) üzenetére


kbalage2
(aktív tag)

Dehogynem :DDD Csak ott koncentráltan a színpad felé ment a tolongás nem úgy mint itt, a sok láma lehorgonyzott a placc szélén mondván ''bent úgyis sokkal durvább'', és aki véletlenül ki- vagy be akart haladni annak lőttek. Jah és 'tallicán körülöttem nem akarta 5ből legalább 3 ember akkor elregélni az élettörténetét a nagyérdeműnek...:(((

(#23) TheVeryGuest válasza fokukac (#19) üzenetére


TheVeryGuest
(senior tag)

Ingyenkoncert, doh! Emlékszem még amikor épphogy divatba jöttek a RódSó-k,főleg vidéken. Aztán egy idő után már nem nagyon volt fehér ember a közönség soraiban. Ahhoz képest ezek a Westel-esek egész színvonalas rendezvények. Csa a lacipecsenye-engedélyekkel kellene csínyján bánni.

Még jó, hogy nem a régi Sodom vagy Slayer koncerteket emlegetted fel. Aki oda be akart jutni annak jól kellett állnia az ütéseket (régi urban legend szerint).

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

(#24) szucsi válasza kbalage2 (#22) üzenetére


szucsi
(őstag)

'tallicán - ez meg mi?

Várjunk csak, értem már, ez valami új divat lesz. Írásban is elharapjuk a szavakat.

Jöjjön tehát néhány prominens zenekar és előadó ''laza és bennfentes'' neve:

'layer :D
'gadeth :D
'kfloyd :D
'ed 'ot 'illi 'eppers :DDD
'nibal 'pse :D
'ing :DDD
'2 :DDD


Na 'dvözlet 'ndenkinek!

(#25) kbalage2 válasza szucsi (#24) üzenetére


kbalage2
(aktív tag)

Ha ez divat, áldásom rá, '2 a legjobb :DDD

(#26) kymco


kymco
(veterán)

Köszönöm a személyes beszámolókat!
:C

www.refujvaros.hu

(#27) aDM|RaL^


aDM|RaL^
(őstag)

QrV@ x@r volt... 1 óra szünet az a nyikorgálós gitáros QrV@ és ez a f@sz között, ami Tm*bile rfeklámokkal telt el... elmehetnek a ~][~csába!!!! komolyan öregem, ez egy kalap x@r volt... nem koncert... az ingyen kóla meg rulz, de hogy light az szaksz, jó hogy nem vízzel higították!

http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

(#28) aDM|RaL^


aDM|RaL^
(őstag)

na szal... még volt valami érdekes, talán lolosabb volt mint maga a koncert... visszafelé menet, az Andrássy úton, egy 120 kilós csávó, félmeztelenül kergetett egy nőt, ordítozva rá hogy megütle te Qrv@, meg meghalsz stb... a tömeg semmit se csinált, persze egy kanyi rendőr se volt ott, pedig a Elég közel volt, a Kodály kőröndnél... na mindegy, a csávó utánna beállt az ut közepére, és a 120-al száguldó kocsikat kergette, meg rájukb@szott:D kicsit részeg volt szegény, mi tágítottunk gyorsan, nem volt kedvünk ahhoz hogy minket szemeljen ki... kiváncsi vagyok milett vele:D

http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

(#29) aDM|RaL^ válasza fokukac (#19) üzenetére


aDM|RaL^
(őstag)

no comment? és attól keményebb az ember hogy összeverik egy koncerten? nem neked szól nagyrészben:D

http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

(#30) _Volkovy_


_Volkovy_
(nagyúr)

Az ilyen rendezvényekkel az a gáz,hogy a sok csürhe foglalja el az egész placcot.

(#31) joysefke válasza Den (#11) üzenetére


joysefke
(addikt)

már elég régóta olvasgatom az indexes cikkeket, és ebben egyetértünk:
MINDENT LEHÚZNAK.
mindent
talán 1 vagy 2 cikket olvastam, amelyben nem húzták totálisan le azt amit elemezgettek a nagy ''szakértelmükkel''.
Persze sok mindenben sokszor igazuk volt, de azért észer kéne venni a jó dolgokat is.
A legjobban persze az nem tetszik, hogy az objektivitásnak még a csírája is hiányzik minden egyes írásukból. (persze ez még mindig jobb, mintha színlelt objektivitással, de elfogultan irogatnának).
A szakértelmükről: 0 // NULLA
igen gyakran megpróbálnak szakérteni olyan dolgokban, amihez közük sincs.
lehet az sport, távközlés, oktatás, vallás stb
persze a tömeg az eszi ezt a stílust, mert ugye olyan könnyen rágható, érdekes, és mindenki szereti a kárörömöt, a cinizmust...// najó, vannak kivételek :B
ezt ők is tudják, és rendesen meg is lovagolják.

ehh, na befelyezem, biztos vagyok benne, hogy sokan tudják, miről van szó...

ps:
jó lenne az index egy üde színfoltnak, ha nem az egyik legnagyobb hazai online hírforrás lenne. De mint a talán legnagyobb netes ''napimagazinnak'' VANNAK (kellene, hogy legyenek) bizonyos kötelezettségeik a korrekt tájékoztatás terén,
ilyen olvasószám mellett, egyszerűen nem fér bele, hogy hülyeségeket irogassanak, magukat komolynak eladva.

A koncertről:
Csak a Stingen voltam. Kibaszott nagy tömeg volt. Olyan emberek is elmentek koncertre (kb 200000en :) ) , akiknek egyébként eszébe sem jutna, és 100Ft-t sem adnának azért, hogy bármilyen (akár a kedvncüket lagzi lajcsit) bandát lássanak. Ezek az emberek foglaltak a helyet, majd miután 10 perc után rájöttek, hogy ez nem nekik való elindultak kifelé. (na itt kell elképzelni, hogy milyen az amikor 1/2M ember zsúfolódik össze, 200K kitalalja, hogy ő most kimegy, és kintről tolakszik be még 150K ember)
emiatt szerintem élvezhetetlen volt az amúgy jó (kinek mi az ízlése, de mindenképpen minőségi) zene.
A kivetítők szarul voltak felállítva, az tény.
Az index egyik nagy kifogása: hogy slágeresített (populáris) számokat nyomtak.
IGEN, AZÉRT MERT EZT VÁRTÁK TŐLÜK, EZÉRT HÍVTÁK ŐKET.
Mert olyan zenekar kellett ami elismert, sokan ismerik, és nem rétegzenét játszik, hanem mindenki tudja élvezni a zenéjét. ha hardrockot nyomtak volna, akkor az indexnek az lett volna a baja, hogy nem volt elég populáris :(


[Szerkesztve]

(#32) faster válasza joysefke (#31) üzenetére


faster
(nagyúr)

Az index egyik nagy kifogása: hogy slágeresített (populáris) számokat nyomtak.
IGEN, AZÉRT MERT EZT VÁRTÁK TŐLÜK, EZÉRT HÍVTÁK ŐKET.
Mert olyan zenekar kellett ami elismert, sokan ismerik, és nem rétegzenét játszik, hanem mindenki tudja élvezni a zenéjét. ha hardrockot nyomtak volna, akkor az indexnek az lett volna a baja, hogy nem volt elég populáris


Nekem is ez tűnt fel leginkább az Index ''kritikában'', pedig szerintem is kézenfekvő a válasz. Nem zárt koncert volt belépőkkel, mindenféle ember volt ott, sokan még az Englishman in New York szövegét sem tudták, pedig egy alap Sting fan kívülről fújja. Ha elkezdett volna olyan számokat játszani, amik nem olyan ismertek, akkor még butábban néztek volna rá a tömegből.
Én nem vagyok egy nagy koncertre járó típus, de szerintem ez evidens volt, az Index újságírója is inkább csak fikázni akart, szvsz nagyon jól értette ő az okokat.

(#33) launcser


launcser
(senior tag)

röviden tapasztalataim nekem is :)
- nem kell későn elindulni, hogy ne tömegbe kelljen mászkálni sokat
- mivel már 6 órakor is kb ugyanolyan tömeg volt, mikor odamentünk, kapásból kerülőúton mentünk, tapasztalataim miatt, Városliget fasorból kell bedzsoinolni a cucchoz leghamarabb
- Hősök-terén felesleges leszállni földalattiról, onnan nem lehet eljutni a színpad elé , inkább Bajza utcánál vagy hamarabb, már gyalog jönni stb..
- Koncert jó volt, bár kivetítőket tehették volna magasabbra mert pár fejtől nem láttam mindig jól, a hang meg erősen késett hozzá képest :), kicsit hátul voltunk de elviselhető volt a tömeg legalább
- szemételhelyezéséről nem igazán lehet gondoskodni félmilla ember esetén, kukát nem is láttam, közterületfenntartók ugyis mennek utána és takarítanak, szerény személyem meg magammalvittem végig szemetet, nem fogyasztottam sokmindent úgysem
végülis a szervezéssel nem volt sok gond, lehetett számítani ennyi emberre, máshol nagyon nem lehet ennyi embert elhelyezni úgy, hogy jól megközelíthető legyen meg a többi..

tütüü

(#34) joysefke válasza faster (#32) üzenetére


joysefke
(addikt)

persze.
bárkit el tudott volna hívni a Deutsche T. (gondolom senki nem gondolja komolyan, hogy a néhai westel intézte a bulit)
de egy olyan zenekar kellett ami:
- ismert, vagyis régóta fennáll, sok ismert száma van, amit már 100X hallottál rádioban
- elismert
- külföldi
- nem rétegzenét játszik
- hajlandó eljönni emberi mennyiségű pénzért
- /és lehetőleg már kipróbált MOn (DT nem bíz semmit a véletlenre)/

és ezzel a szűréssel már ott vagyunk, hogy nagyon kevés zenekar jöhet számításba...

Villamoson egy nem túl értelmiségi kinézetű ember azt mondta koncert után:
Ez a sting engem egyáltalán nem érdekelt, nem is tudom mit esznek ezen anyira, de a oláh 'bolyát megnéztem volna, állítólag az nagyon jól énekel.. :))
na ennyit a megjelent emberek 30% áról :)

(#35) joysefke válasza launcser (#33) üzenetére


joysefke
(addikt)

Esetleg annyit megtehettek volna, hogy felmérik:
A felvonuilási tér maximális befogadóképessége mondjuk 300K, és összessen ennyi embert engedünk be. ekkor nem fogják egymást eltaposni az emberek.
Láttam pár 160 körüli csajt, szerintem fulladtak és féltek

(#36) faster válasza joysefke (#34) üzenetére


faster
(nagyúr)

Bár elolvashatnám a cikket, de lusta vagyok....de én úgy emlékszem, hogy nem magát Stinget kifogásolta a cikkíró, hanem, hogy inkább a régebbi, ismertebb, populárisabb zenéit adta elő, nem az újabbakat (illetve az újabbakból is adott elő néhányat, de nem azok domináltak, főleg nem a Sacred Love albumról)
De akkor sem értek egyet vele. ;)

[Szerkesztve]

(#37) TheVeryGuest


TheVeryGuest
(senior tag)

A slágerek közül mik mentek? ''It's probably me'' vagy ''Shape of my heart'' volt?

Mellesleg nincs meg valakinek a ''Murder by numbers'' a Police-tól? Már évek óta keresem a Copycat c. filmben nyomták. :U

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

(#38) faster válasza TheVeryGuest (#37) üzenetére


faster
(nagyúr)

Volt pl. a Roxanne. De a körülöttem állók még annak sem tudták a szövegét. ;)

(#39) TheVeryGuest válasza faster (#38) üzenetére


TheVeryGuest
(senior tag)

Pedig Eddie Murphy nagyon fülbemászóan nyomta az ''(Another) 48Hrs''-ben, én azóta tudom. :))

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

(#40) faster válasza TheVeryGuest (#39) üzenetére


faster
(nagyúr)

Én is. :))

(#41) launcser válasza joysefke (#35) üzenetére


launcser
(senior tag)

az meg úgy diszkrimináció
képzeld valaki jön vidékről azt nem engedik be
gondolom örült volna
kicsit hátrébb kellett volna rakni színpaodot, jobb helykihasználás miatt, meg ésszerűbb elrendezés kellett volna, bár ennyi embernél nem tom mennyit számított volna..

tütüü

(#42) faster válasza joysefke (#34) üzenetére


faster
(nagyúr)

Villamoson egy nem túl értelmiségi kinézetű ember azt mondta koncert után:
Ez a sting engem egyáltalán nem érdekelt, nem is tudom mit esznek ezen anyira, de a oláh 'bolyát megnéztem volna, állítólag az nagyon jól énekel..


Sting legnagyobb hibája, hogy külföldiül énekel. Az Ibolya meg nem (illetve nem csak). :)

[Szerkesztve]

(#43) aDM|RaL^ válasza faster (#42) üzenetére


aDM|RaL^
(őstag)

Sting legnagyobb hibája hogy 2 jó számot énekelt, és kb senkit sem érdekelt 1 óra T-mobile után:D

http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

(#44) maddog


maddog
(tag)

en a hugyholyagom epseget komolyan kockaztatva kivartam a veget mert biztos voltam benne hogy akkor lenyomja shape of my heart-ot ami alltimegreatsong de nem nyomta!!! jajj!!!

(hugyholyag talan nem repedt)

(#45) faster válasza aDM|RaL^ (#43) üzenetére


faster
(nagyúr)

Engem például érdekelt, bár én nem voltam 1 óra T-mobilen (nem is tudom, mi az). A senkit sem érdekelt az ugye azt jelenti, hogy téged nem érdekelt? :D

[Szerkesztve]

(#46) kapcs-ford


kapcs-ford
(őstag)

Sajnos nem tudtam elmenni de annyit hallottam, hogy nagyon jó volt a hangzás meg azt, hogy német cég szervezte a technikát egy angol hangmérnökkel.

Ha valaki szeretne írni egy normális beszámolót akkor az az alábbi oldalon megteheti! :U

Aláírás

(#47) PapaMaci


PapaMaci
(őstag)

Gondoltam tudatom Veletek, hogy vettem a héten ujabb Sting lemezeket.
Egy maxit, meg 3 kislemezt.
És most örülök.

...mint az közismert...

(#48) PapaMaci


PapaMaci
(őstag)

No Sting rajongók!
Rajtam kívül van már valakinek jegye?

...mint az közismert...

(#49) kymco válasza PapaMaci (#48) üzenetére


kymco
(veterán)

:((( :D

www.refujvaros.hu

(#50) b-type válasza aDM|RaL^ (#29) üzenetére


b-type
(nagyúr)

nem :)
Egy Sting koncerten nem brutalitást vár az ember ez tök igaz.

Viszont egy keményzenei koncert zúzdája az nagyrészt erről szól, na nem a verekedésről, mert ahoz hely kell, hanem az iszonyatról :D
Oda csak az menjen aki ezt bírja, érdekes hangulat van ott, az esetek többségében nem düh meg ilyenek, hanem inkább félbajtársiasság ha lehet ilyen hülye szóval élni :)
pl. volt már rá példa hogy kiraktak embert a zúzdából, felvették a fejük fölé és kiadogatták, vagy azért mert rosszúl volt, vagy azért mert bunkó volt.
De ugrálás az van, meg könyök a hasba-fejbe, taposás meg minden.
Inkább az a veszélyesebb mikor elkezd dőlöngélni a tömeg, mert azt nem lehet egyszerűen megszüntetni és amig tart addig sajnos taposod aki alá kerül.
De az egy ilyen hely, azokra jobban haragszom akik a levegősebb helyen dumálnak és nem a koncertel foglalkoznak, vagy heccből hátbadobják a csajomat a nyakamban.

Egy Sting koncert viszont nem ilyen kellene hogy legyen, sajnálattal olvasom hogy mégis ilyen lett :(

[Szerkesztve]

https://youtu.be/Kr4SwcJy0wU?t=1255

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.