Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
blueye
üzenetére
Nyilván az egész topic erről szól, de feltettem egy kérdést, gondoltam jön rá X válasz amiben leirjátok a lehetőségeket, és esetleg azt is hogy hogy működik, vagy linket adtok, vagy bármi.
Nyilván átnyálazhatnék 31848 hozzászólást, de arra nem igazán van kapacitásom, azért mertem bátorkodni feltenni egy kérdést.
ViberOut: 57 ország €5.99 percdíjért hát a 2.400,- Ft / perc nem annyira nyerő...
És mivel több részen is leszünk (Thaiföld, Vietnam, Ausztrália, stb) igy onnan nem tudom hogy ezek mennyibe kerülnek majd Magyarországra, de gondolom hasonlóan szép percdijért lenne cserébe mint innen oda.
Ha most a 1.5hónap alatt akár csak 3 órát beszélek az ügyfelekkel, az 180 perc ami 2.400,- Ft-os percdij alapján is ~ 432.000,- Ft, nem értem hogy ez miért érné meg nekem, de lehet én értek félre valamit.
-
Genius007
őstag
Sziasztok!
A segitségeteket kérném.

Január közepén elmegyünk nyaralni külföldre 1.5 hónapra (nem eu), és bár a vállalkozásomat itthon tudom hagyni arra az időre a kollégákra bizva, de a telefon részét nem fogom tudni megoldani, rájuk bizni, terhelni őket ezzel.
Igy külföldről is dolgozni szeretnék hogy legalább ezt a terhet ne keljen rájuk aggatnom.Szeretnék valamilyen VOIP-os megoldást kitalálni, amivel az ügyfelek a már évek óta meglévő telefonszámot tudják hivni, és azon tudnak ugyan úgy elérni külföldön, de mindezt úgy hogy természetesen ne keljen roamingot fizetnem, mert januárba már ezzel megjártam (3hét alatt 100.000,- Ft volt a számlám a hivások, sms-ek miatt).
Ha kell természeteszetesen azt megtudom oldani, hogy a sim kártyámat itthon hagyom (mert ha jól gondolom akkor ha magammal vinném külföldre akkor kapcsolási dij ugyan ugy lenne, stb stb, ergo jobban megéri itthon hagyni szerintem) egy voip gsm gateway eszközben, ami wifin továbbitja nekem voipon keresztül a hivást, és ha van netem külföldön akkor egy voip applikáció csörögjön, azon keresztül tudjak hivásokat inditani, fogadni, no meg sms-eket.Milyen eszközökkel lehetne ezt kivitelezni?
Ami fontos:
- 24/7 online rendelkezésre állás
- Meglévő Yetteles számomat amit ismernek az ügyfelek azon tudjanak elérni.
- hivások fogadása és inditása
- sms-ek fogadása inditása
- lássam az ügyfél telefonszámát ha hiv / sms-t küld, hogyha vissza kell hivnom, vagy válasz sms-t küldenem akkor tudjam mire: )Ha plusz dolgok is fontosak lehetnek, amire esetleg nem gondoltam eddig irjátok meg nyugodtan azt is légyszives.
Mindenki segitségét nagyon köszönöm és kellemes ünnepeket!

-
whbear
senior tag
válasz
tibor23
üzenetére
A g722 az HD codec valóban és megy natívan a Dellmonttal. Az a baj, hogy legtöbbször már maga a voip kilépési pont rossz, sőt valamelyik nap hívok magyar számot és valami indiai IVR kezd el beszélni. Újra hívom és akkor jó. De ahogy írod, tizből kétszer valami laggolós tompa hang van.
-
whbear
senior tag
válasz
kapasz
üzenetére
Direktben sehogy. A Trunk az g711-en megy. Az stabil. A mellékek mennek opuson. A g711 nagyon érzékeny a jitterre. Az opust mostanában próbáltam ki és kár hogy nem előbb. Mobilon szépen skálázza le magát, teljesen jó. Freepbx és Groundwire kliensekkel fényévekkel jobb mint bármi más.
-
tibor23
senior tag
-
tibor23
senior tag
válasz
whbear
üzenetére
Erről a Zadarmáról tudnál írni kicsit bővebben, mert a honlapja nekem nem túl átlátható. Úgy látom 3,1-3,6 cent a percdíj, ami nekem határ értéken van ha a hangminőség kifogástalan. Hasonlóan működik a Dellmonthoz, ahol saját számmal tudok hívni, és a feltöltésre van-e levonás, minimális feltöltés, stb.?
-
stefi68
addikt
válasz
Peter.70
üzenetére
Én Montenegróból használtam a nyáron Delmont klónt (Stuntcalls), wifiről, napi rendszerességgel. Több éve feltöltött és nem használt fiókom használtam.
Teljesen jó volt. Nem is érezték a túloldalon, hogy nem telefonhívás.Megjegyezném, hogy mostanában volt szerencsém itthon jó pár igen rossz minőségű telefonhíváshoz. Valószínű Volte hívás volt...
-
whbear
senior tag
válasz
Peter.70
üzenetére
Már az Dellmont se annyira olcsó. Kicsit drágább de biztosan működik a hívószám kijelzés és nagyon stabil jó minőségű a hang a Zadarma esetében. Komolyabb hívásokra csak ezt használom, mióta a CommPeak néha külföldi számot jelez ki. Azt meg nem veszik fel mert tartja magát az a legenda, ha felveszi a kulfoldi számot akkor az több tízezer forinttal megterheli a számláját. És akárkinek próbálom elmagyarázni hogy ez hülyeség, de nem. Mert a telefonos csalók.
Esetleg esimdb-n körülnézni, van e valami csomag arrafelé. Én használok esim szolgáltatót és teljesen stabil a szolgáltatás. -
Peter.70
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Nekem csak kimenő ivásra kéne valami megoldás.
Melyik dellmont klónt ajánlanád? -
-
stefi68
addikt
-
4Grider
félisten
A legegyszerűbb megoldás egy voda feltöltőkártyás előfizetés vásárlása, amit bármelyik voda képviseleten átváltasz esim-re. Azzal menni fog az EU-s adatroaming és a ráirányítás is. Azért a voda irányú hívásátirányítás percdíjának nézz utána. Ja, és ez a megoldást kb. 2 hónapig müködik, utána feláras lesz a voda is.
-
Nesty
csendes tag
Segítséget kérek az alábbi elképzeléshez: magyar mobilszámmal utazom Svájcba (tulajdonképpen lehetne bármi más EU-n kívül) ahol a hívás és a data roaming is nagyon drága, keresem erre a megoldást ami eSIM képes iphone-on működik. Két hét alatt max 1-2 óra beszélgetés és 2-3GB adat is elég lesz, de a roaming miatt az esim megoldások szerintem olcsóbbak lehetnek.
Bejövő hívások kapcsán:
- vennék egy telefonszámmal rendelkező eSIM-et és a magyar mobilszámot átirányítanám rá
Kimenő hívás:
- van dellmont klónom (talán stuntcalls), arról tudok hívni az eredeti mobilszámmal
Adat:
- max két hétre akár egy másik esim 2-3giga adattalVan-e ezeknél jobb/egyszerűbb/költséghatékonyabb megoldás? Mely esim szolgáltatókat javasoljátok?
-
edk-
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
-
-
-
edk-
őstag
Dellmontnál ha nem saját klienst használok, akkor tudok valahogy Caller ID-t állítani (a verifikált számok közül valamelyiket, nyilván)?
-
4Grider
félisten
válasz
instantwater
üzenetére
Akkor azért nem. Én azért egy kicsit a helyedben aggódnék, mert simán lenyúlhatják ÁSZF szerint a maradék egyenleget, ha nem töltesz rá évente legalább 1000 Ft-ot...
-
-
4Grider
félisten
válasz
instantwater
üzenetére
ÁSZF szerint 360 nap a feltöltés felhasználhatósága. Ezek szerint nálad nem alkalmazták valamiért. Mennyivel töltötted fel 2023 elején?
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Precision 5540 15.6" 4K OLED i5-9400H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- Samsung Galaxy Book 5 360 / Ultra 7 256V / 16GB / 512 SSD / FHD touch OLED / Wifi 7 / dobozos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest