Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Telz mikor indult újra? Ajánlott még?
Vagy valami más alternatívát tudtok ahol nem kell minimum 10 eurót feltölteni? -
pinnacle
nagyúr
Van arra lehetőség, hogy szám hívásakor választhassak a gyári tárcsázó és a MobileVoip között? Mintha régebben ez működött volna. Most csak a Telefont tudom alapértelmezettnek kijelölni. Pedig a MobileVoip-nál is jelzik a telefont. Hiába törlöm az alapértelmezést a Telefonnál, el is tűnik, de hívásnál kérdés nélkül a gyárit indítja, majd vissza is rakja az alapértelmezést. Samsung A52s telefon.
-
fradi81
veterán
Úgy néz ki ketten is fogjuk használni a voipot a jövőben, 2 telón egyszerre ugyan az a fiók működhet vagy van valami hátránya?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
4Grider #31673 üzenetére
Köszi! Gondoltam kipróbálom a jobb hangminőség miatt. CallingCredit oldalán engedélyeztem a Local Accesst. De a hívott +36-1-999-9858 nem működik. Igaz az oldalon más számot jelez. Nem értem, hogy tudnám azt alkalmazni.
-
gorbep
senior tag
válasz
fradi81 #31667 üzenetére
zöld és piros pöttyöket tesz az állapotsorba a 2 fiókhoz... onnan látod megy e... zöld az online fiók, a piros hiba vagy nem beállított. Nálam a tárcsázóban be lehetett állítani, hogy a hívás SipDroidon keresztül menjen ki, magát a felületét csak a beállításához használtam... Mivel nálunk a céges WiFin tiltják az 5060-as portot, sőt már magát a SIP protokollt is, már leszedtem és MobileVoip klienst használok. De biztos van itt, aki használja, és bele tud nézni...
Szerettem mert egyszerű mint a faék, és nem terheli le a telefont
-
fradi81
veterán
A sip droidnak ez a felülete jön be, a beállításokba beírtam a fiókot. Működik ez még vagy csak nálam nem megy semmi?
-
pinnacle
nagyúr
Local Access, hogy működik? Családba van Vodafone Nonstop L előfizetés, ezzel a vezetékes, mobil hívás korlátlanul ingyenes. Ehhez a számhoz lehet társítani?
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Androidra milyen voip app ajánlott?
Van egy saját "szerverem" (Fritzbox beépített voip képessége), amiben tudok felvenni usereket akik elvileg bármilyen kliensről tudnak csatlakozni. Eddig kliens csak másik router volt, hagyományos telefon portal, neten keresztül dyndns-el kapcsolódnak a "fő" routerhez, mintha egy voip szolgáltatóhoz lépnének be, így a családban van ingyen telefon.
Mivel a netről elérhető, andoridos telóra tennék appot, a kérdés van-e könnyen használható és ez mennyire merítené az akkut? -
pinnacle
nagyúr
válasz
4Grider #31661 üzenetére
OK! Köszi! Kipróbáltam, most nem hallottam ilyen elmálló, rezonáló, üveghangot. Nem tudom mi a pontos meghatározása ennek a hibának, de biztos tudjátok miről van szó.
Ugye ha szinte csak telefonálásra kell a mobilnet, akkor a Telekomos Maraton a legjobb az 5GB/3990Ft-al, amit addig használhatok, amíg el nem fogy.
Család KÜF-öt használ, nem tudtam rábeszélni őket a MobileVOIP-ra, de nekem megfelel ha már jó a minőség. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest